Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 był ktośśś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponawiacz...*...***..* Napisano Sierpień 22, 2010 w kaczce na polach gwałcą w kraczorach! hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczka jest beznadziejna Napisano Sierpień 22, 2010 w ogole na polach nic nie ma ciekawego. kociarnia lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 mi tam się podobało. a gdzie jest kociarnia? nie byłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczka jest beznadziejna Napisano Sierpień 22, 2010 na nowym świecie, jak nie wiesz to nie trafisz bo ja za pierwszym razem też nei moglam trafić bo sie w podworko wchodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 tam transmitują czasem mecze? bo pamiętam że byłam kiedyś na nowym świecie w jakimś pubie i mecz na telebimach leciał a następnego dnia było karaoke właśnie w podwórko się wchodziło...ale nie widziałam napisu. jaki towarzystwo się tam bawi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajko sadzone na bekonie Napisano Sierpień 22, 2010 to pewnie bylas w tych pubach co sa obok nieistniejacego juz chyba piano baru. to jest po przeciwnej stronie ulicy, ale nie powiem ci w ktora brame ytrzeba wejsc, tam jest b. duzo malutkich knajpek obok siebie, one sa "dwupoziomowe" ale klimat jest fajny. raz mnie stamtad wyjebali za rozlewanie wosku po stole :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalistka ds rozprawiczania 0 Napisano Sierpień 22, 2010 dużo tam dzieciarni poniżej 23? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malo tam dzieciarni Napisano Sierpień 22, 2010 tam dzieciarnia nie chadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach