Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyntiaaa

Kto tez spotyka sie z Hindusem?

Polecane posty

Gość Cyntiaaa

tylko bez krytyki;-) Tez zapoznałam w UK Hindusa panjabi. Bardzo chcial mnie lepiej poznac. 4 dni chodzil za mna po pracy w sprawie nr tel nie chcialam mu dac ale gdy wsiadł w ten autobus co ja w nie swoim kierunku i gdy wysiadl na przystanku bardzo prosil o namiary do mnie i w koncu mu uleglam . Spotkalam sie juz z nim i widze ze jest kulturalny i sympatyczny . Jednak mam pewne obawy co do niego. Pytalam sie go ze jesli szuka zabawy i latwej dziewczyny to nie mnie zostawi w spokoju ale on mowi ze szuka kobiety na reszte swojego zycia. Sama nie wiem...

Gość hjjgjhjh
oni sa tacy namolni, nie mysl ze on tylko tak za Toba biegal..wystarczy spojerzec hindusowi w oczy i bedzie lazil poki nie powiesz ladnie -odpierdol sie- i to bedzie udawal ze nie slyszy..

Gość klk[];]
pogom na 4 wiatry.powaznie

Gość Cyntiaaa
Widze wasze wrogi nastawienie do nich takze ....

Gość bele de jour
phi ja tam znam wiele szczesliwych kobiet z hindusami

ja znam jednego paki.... nie widzialam bardziej zakochanego w sobie szowinistycznego samca....!

Gość bele de jour
paki to nie hindus

Gość bele de jour
hahahahaha pakistan to nie hindus drogie dziecko. Hindusi pochodzą z Indii

bele de jour... drogie dziecko, nie wyczulas ironii... w doopie mam gdzie zyja.... wszytko to z jednego wora....

Gość bele de jour
ech nie małpuj mnie dziewczynko. Zaraz szkoła się zaczyna, może przysiądź nad geografią bo to wstyd mieć takie braki. A taką ironię to sobie możesz w dupe wsadzić. Też mi ironia:o

Gość bele de jour
hehehehe nie ma takiej możliwości. Gówniarstwo mnie nie rusza

Gość bele de jour
piszesz oczywiście o sobie:) no nic. Polecam się douczyć i następnym razem nie robić z siebie kretynki. Chociaż w Twoim przypadku to raczej niemożliwe. Adio malutka

bele.... mam nadzieje, ze polechtalas swoje ego na dzisiaj wystarczajaco i plawic sie teraz bedziesz w otaczajacej cie aurze samozachwytu.... co za pustaki!! stare a takie glupie!!!

Gość Cyntiaaa
Piszcie sobie co chcecie . Widze i wiem ze jest ze jest pogodny ,wykształcony kulturalny przepuszcza mnie zawsze w drzwiach, nosi zakupy . A jak dalej bedzie to sie okaze. Nawet gdybym byla z Polakiem to zawsze jest ryzyko ze zwiazek nie wyjdzie.

czlek to czlek, chlop to chlop.... wszedzie sie znajdzie porzadny albo i tez pisdeusz!!!

Mój maż jest Hindusem i jesteśmy szczęśliwi. Pakistańczycy pochodzą z Pakistanu, który leży w Azji, a Hindusi z Indii. Nie porównuj tych dwóch nacji do siebie Coralicku, bo religia, mentalność i podejście do kobiet mają diametralnie różne.

ja znam kolesia z Mongolii.Czyli wyglada jak Hindus.Jest kulturalny sympatyczny.To nasz dobry kolega.I wymiata po polsku,bo studia konczyl w warszawie xD ale wierny swojej kobiecie to on nie jest.

no mój jet pół Arabem - Jordańczykiem, pół Polakiem urodzonym w PL więc totalnie inna mentalnosc i to najwspanialszy czlowiek jakiego znam :) zli mężczyzni sa wszędzie nie uogólniajmy moi drodzy :D

Tak po prawdzie to Pakistan był kiedyś w Indiach, ale jako, że Paki to muzułmanie to się oddzielili. Do dziś o Kaszmir się tluką

jak to o co? dziewczyna napisała, że Paki są słabi a wy naskoczyliście, ze Pakis to nie Hindusi. A jednak...

Cyntiaaa, a tobie on sie podoba? Z checia sie z nim spotykasz? Czy tylko dlatego ze on ci tyle zainteresowania okazuje? Bo wybacz, ale jesli to z tego drugiego powodu (a tak to wyczuwam z Twoich wypowiedzi) to radzilabym ci sie troche zastanowic. Przedewszystkim zakwestionowalabym jego poczatkowa nachalnosc. Ot tak na ulicy cie zaczepil i zaczal za toba lazic? Jak to bylo? No i z twoch wypowiedzi wnioskuje ze sama masz jakies watpliwosci. Sluchaj serca dziewczyno :) I najlepiej na tym wyjdziesz.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn111111111
Przeciez pakole i hindusi to to samo. Byli kiedys jednym krajem, ale sie rozdzielili, wiec komus sie klania historia a nie geografia!!!!---bele de jour