Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaka

ciekawe dodatki

Polecane posty

Gość alaka

macie pomysły na jakieś ciekawe i modne dodatki? na co dzień i na większe wyjścia?

Gość alaka
to zawsze :) a tak poza tym? jakieś propozycje? nie umiem dobierać dodatków do strojów...

Gość alaka
hmmm... na ogół chodzę w spodniach (jeansy albo z materiału), koszule różnego rodzaju, tuniki, bez obrazków, we wzory - np. drobne kwiatki :) kolorystyka różna - brązy, zielenie trochę czerwieni i niebieskiego. nie chodzę w koszulkach. latem spódnice i sukienki. buty balerinki, czasem na lekkim obcasiku :) itp. nie chodzę w adidasach. mam 26 lat.

Gość alaka
słodka - mnie też się podobają :) chyba sobie kupię? a jak zakładasz takie bransoletki to zakładasz dodatkowo jakieś kolczyki??? pasek???

To zależy od stroju. A to jest konkretnie ta aukcja, na której kupiłam. Mogę Ci wysłać ich real foto ;) Kolczyków nie noszę często, za to mam takie fajne korale do nich.

Gość alaka
ta aukcja niestety zakończona :( muszę poszukać :) chyba, że macie jakieś sprawdzone sklepy albo sprzedawców? a korale długie i duże ? czy jakie?

Aha, poza tym staram się nosić albo bransoletki, albo pasek na biodrach, jedno z dwóch. Kiedy pasek jest w talii to jeszcze ok, ale bransoletki i pasek w szlufkach spodni są na jednej linii, więc wizualnie ten kawałek ciała byłby "obwieszony", a reszta pusta ;)

Korale delikatne. A aukcja skończona, bo to ta, na której ja kupiłam :) I radzę Ci po prostu napisać do tego sprzedającego - ja tak zrobiłam, bo ktoś przede mną kupił taki komplet, napisałam mu maila i jak wystawił, od razu kupiłam.

Gość alaka
o! to zaraz mu napiszę :) a może gdzieś są dostępne w sklepach???

Nie, bo są sprzedawane w atmosphere, a nawet nie wiem, czy maja swoją filię w Polsce :) Ale teraz tak się czaję, czy jeszcze coś fajnego będzie miał ten koleś:)

Gość alaka
a czy ktoś zna jakiś fajny sklep internetowy z dodatkami????

Mam bzika na punkcie biżuterii. Uwielbiam nią się bawić oraz składać. Jakiś czas temu natrafiłam na jedną z większych kolekcji koralików dostępnych na światowym rynku. W sklepie "Niebieski-koralik" można znaleźć to czego dusza zapragnie. Moja córka także poszła w moje ślady i też sama komponuje własne bransoletki dzięki koralikom Biagi Kidz, które można także tak kupić, zarówno te kolorowe, jak i srebrne. Świetne połączenie zabawy z modą.

Gość zajonc poziomka i spółka
Gość inkipinki
www.inkipinki.pl