Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciągle,to samo uczucie.

Moja smurna historia

Polecane posty

Czechy 02.11.2003.. Tak zaczyna się moja histroia, Historia zwana życiem. Przyszłam na świat wraz z moim rodzeństwem, byłam małym rozkosznym szczeniaczkiem, mieściłam się na 1 ręce, jeszcze nie widziałam, ssałam cycusia mamy.. później nadszedł czas na stawianie swoich pierwszych kroków, wszyscy się na mnie patrzyli, a ja wciąż upadałam. Niestety, ale nadszedł czas na nowy dom, przyjechano po mnie z bardzo daleko.. nie, byłam tanią zachcianką nowych właścicieli. Tam mnie wychowano, pokazano mi co wolno, a co nie, oberwałam kilka razy szmatą za potrącenie dziecka, zrzucenie czegoś ze stołu.. Moi właściciele zaczeli się mnie bać chociaż nic nie robiłam nie warczałam, ani nikogo nie ugryzłam, siedziałam całymi dniami w kącie i czekałam na swoje pory obiadowe i spacery, postanowiono obpiłować mi kły pod narkozą, kiedy się wybudziłam, byłam otumianona i bezwładnie wypluwołam ręsztki opiłowanych kłów, uczucie, było paskudne, czekałam tylko kiedy ono minie.. Nadeszła zima, moja ukochana pani zaszła w ciąże, nikt nie zwracał na mnie uwagi.. Postanowiono mnie uśpić, moja kochana pani i pan już mnie nie chcieli, udowadniali to na każdym kroku,tak strasznie sie na nich zawiodlam.. Ale pewien dobry człowiek nie pozwolił na ten czyn przygarnął mnie pod swój dach, zapewnił pożywienie, ciepło schron i coś co zaznałam na nowo Miłość. Znowu, byłam bardzo szczęśliwa, codziennie wychodziłam na długie spacery i jadłam bardzo smaczną karmę. Przyjechałam z panem do Polski, gdzie w nowym domu szybko się zapoznałam niczym sie nie martwiłam, bo był przy mnie mój kochający pan, długo się tym nie nacieszyłam, pan postanowił wrócić za granicę, dopakować swoje żeczy i wrócić do mnie.. Dano mnie do nowego domu, w serduszku bardzo mocno płakałam i tęskniłem za panem, nowi własciciele, byli dla mnie dobrzy, zadbali o posłanie, chociaż przez piersze noce w ogóle nie mogłam zasnąć, płakałam, głęboko wzdychając i sapiąc. Mijały miesiące, a pan się nie zjawiał, znowu poczułam się zawiedziona, ale spróbowałam być twarda.. Nowi państwo zadzwonili do pana, ale on powiedział, że nie może do mnie wrócić... zostałam sama jak palec, nie rozumiałam nowego języka... Cierpiałam w milczeniu... Było lato moi państwo wyjechali na wakacje, strasznie za nimi tęskniłam, takie uczucie, zaczełam się zastanowiać ''skad to uczucie'', ''pewnie znowu sie zawiode i zostane sama'' Gdy tylko przyjechali tak strasznie sie cieszylam, zrodzila sie z nami jakas wiez, ktora trwa do dzisiaj.. Dopiero teraz zaznałam życia, a mam już 7 lat.

Gość do Zia!
o kurwa ! pies pisze na kafe ! wow

Gość smur smur smurek
co to znaczy smurna? O_o

Gość aania_do_ssania
za długie ! po przeczytaniu trzech zdań mowię : tani sentymentalny badziew 😭

Gość hahahihaha
Troche smutne, kocham zwierzeta :)

Gość zapałka zaginiona
Chyba miało, być smutna :D Szkoda psinki :o Jacy ludzie to chuje to w pałe nie idzie

Wiem że nikogo to nie wzruszy, ale chciałam udowodnić i zaapelować o tym, że pies też ma uczucia. Mnie to boli do dzisiaj, bo to już mój wymarzony pies, który zostanie przy mnie do konca swoich dni ;)

Podnoszę ! :)

Gość hahahihaha
Ja TEŻ :P

Ciuchutko tu :(

Gość kopawmajtach
smurna- to po czesku smutna :)

Gość aania_do_ssania
ale co ? mamy się podniecać tym ,że jesteś zajebista bo się zajmujesz psem którego kilku wląscicieli porzuciło? zresztą bez jaj ale co jest takiego tragicznego w tym ,że szczeniak jest zabierany od matki? albo ,że pies ma pilowane zęby? lepsze to niż by kogoś miał ugryzć :O uderz się w leb 🖐️

Up..

Jak Tobie spiłujemy to zobaczymy czy będzie tak fajnie ok ? A dzieci w domach dziecka też nie mają za super bez rodziców :o dlatego nie wiem jak Ty ale ja bym nie chciała, być wychowana przez kogoś innego jak nie przez rodzica.. Pies, był przezucany z kąta w kąt.. Prosze sie tak nie wyraz, bo ja do dzisiaj placze i nie moge zrozumiec jak mozna tak zrobić.. A co do ugryzienia - nie bede klocic sie na ten temat, bo nie znasz mojego psa 🖐️

Widzę droga Aniu, że masz mętlik w głowie jak sam twój nick o tobie świadczy tylko ciągnąć umiesz - worku na sperme :o

Gość juz mi sie podoba
ten temat :D

Gość mi sie podoba, bo
fajnie.. szkoda, że dopiero teraz na Ciebie trafił Pipil

Gość uhuhuhuh
uhuhuh :)

Up

up

up,