Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieJestKurewskie

I wszystko się wyjaśniło... teraz już znam odpowiedź

Polecane posty

Gość ZycieJestKurewskie

Przez 3 miesiące byłem z kobietą... z która nie wątpliwie różniła nas 'różnica skal' nawet zakładałem tutaj raz temat... w którym pytałem "co taka dziewczyna może we mnie widzieć" mniej więcej przybliżę tę różnicę: ona: -3 lata starsza, bardzo sexowna, faceta może mieć na pstryknięcie palcem, dosyć bogata ja: -3 lata młodszy, mocno przeciętny jeśli chodzi o wygląd, bardzo małe doświadczenie z kobietami i mocno przeciętny jeśli chodzi o kase byliśmy ze sobą 3 miesiące.. dawała mi jasno do zrozumienia, że jej sie podobam i że coś do mnie czuję... cały czas sie zastanawiałem "co ona tak naprawdę we mnie widzi" teraz już wiem co.... NIC !!! rzuciła mnie tydzień temu oznajmiając mi, że NIC DO MNIE NIE CZUJE, I ZE TO JUZ KONIEC... kurwa mać, poczułem się jakby mi ktoś nóż w serce włożył... laska się mną zabawiła, pobzykała i mnie kurwa rzuciła jak śmiecia, cierpie, jestem zdołowany a ona się bawi w najlepsze pewnie już flirtując z jakimś nowym gosciem kurwa .. załamka normalnie

Gość ZycieJestKurewskie
Nie dawałem jej do zrozumienia, że uważam się gorszy.. nawet często żartowałem w niej, że szału nie robi itp

Gość Basiol
A może zwyczajnie nie była Ciebie warta...

Gość ZycieJestKurewskie
Basiol.. no chyba, że tak :) takie laski jak ona zdają sobie sprawe, ze moga miec wiekszosc facetów na pstykniecie palców i sie zabawiaja.. nie robiac sobie nic z tego, ze moze cos nie wyjsc

Gość name name name name
sam z gory zalozyles, ze nie jestes jej godzien wiec ona tez to wreszcie zauwazyla.

Gość Kto by chciał być z
facetem , który żartuje ze swojego wyglądu :O

Gość ZycieJestKurewskie
z jej wyglądu.. czytać nie potrafisz? po drugie mówie.. nie dawałem jej odczuć, tego co myslałem

Gość twoja corka nie zrobila nic zl
przykro mi, bywa :) i wlasciwie tyle w temacie, ty tez bys pewnie niejedna olał

Gość Basiol
Jak ktoś ma dosłownie za dobrze w dupce jak ona to zwyczajnie przewraca się w głowie i ma o sobie zbyt duże mniemanie.Nie warto zawracać sobie głowy takimi osobnikami.Boli (wiem po sobie) takie traktowanie ale uwierz mi wcześniej czy później takie zachowanie się na niej zemści!