Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sklerozę

Czy ktoś kojarzy ten serial?

Polecane posty

Gość mam sklerozę

Mam nazwę na końcu języka, a łazi za mną ten tytuł od kilku tygodni. Komedia, nie wiem jakiej produkcji, bo oglądałam jeden odcinek. Główny bohater, jakiś starszy dziadek, nieźle posiwiały i wyłysiały, kłóci się ze wszystkimi przez serialowe 30 minut (przynajmniej w tym odcinku). Z rodziną, dyrektorką szkoły, do której chodzi jego córka, z sąsiadem itd, w ogóle odpieprza jakieś rzeczy z kosmosu. Mam przebłyski z jednego odcinka - sąsiadowi zmarła matka w wypadku (prawdopodobnie), na miejscu/na cmentarzu ludzie kładli kwiaty, główny bohater jeden bukiet podwędził i dał dyrektorce na zgodę, bo się z nią wcześniej pokłócił. Sąsiad się dowiedział, więc znowu wyszła kłótnia, facet dał mu pieniądze za ten bukiet, ale były ze skarpetki czy z gaci i znowu afera, bo to obleśne. I tak w kółko. Nie pamiętam gdzie to oglądałam, ale nieźle się uśmiałam przy tym jednym odcinku, a chciałabym zobaczyć więcej. Ktoś to kojarzy? :P

Gość mam sklerozę
Kurwa, to cud! Przypomniałam sobie! :D Chodziło mi o "Pohamuj entuzjazm", jakby to kogoś zainteresowało ;)