Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka porażka

maturzyści 2011

Polecane posty

hah może trochę za wcześnie, ale czy są tu jacyś maturzyści 2011?:) Jaką drogę obieracie dalej,dla mnie właściwie nie ma chyba odpowiedniego kierunku.Dzielcie się swoimi przemyśleniami jeśli macie ochotę:P Pozdrawiam

Gość maturzystka 2011
Hej, ja też jeszcze nie jestem zdecydowana, ale pewnie zdecyduję się na studia językowe. Tak a propo po maturze mam zamiar wyjechac do barcelony, wiec szukam grupki osób, które ewentualnie by mi towarzyszyły.

Gość hhhhhh
Ja chcę poprawiać maturę w tym roku. Znaczy się już mam ją zdaną, ale chcę podwyższyć wynik.

Gość kizi_mizi
ja nie wiem na co pojsc... moze na biologie albo pedagogike

Gość takie sobie dziewcze z nikąd
ja też nie mam pomysłu co dalej żaden kierunek mnie nie interesuje na niczym się nie znam szkoda gadac:(

Gość oa co poprawiasz??
i na co sie wybierasz?

mam wazenie jakby życie się dla mnie skończyło nie w każdej dziedzinie jestem słaba, żadna dziedzina mnie nie interesuje więc nie wiem co studiowac to jest dopiero porażka:(

witam. też maturzystka 2011... na razie bez konkretnych planów :p a co zdajecie na maturce?

polak mata niemiec wszystko podstawowe

z tego co wiem to w większości kierunków oprócz humanistycznych językowych biora mate pod uwagę

Gość miska002
Ja też maturzystka 2011, a mogłabym w 2010 już skończyć szkołe i zdać maturę. Ale.. Tak czy inaczej zdaję teraz. Będę zdawała matematykę, której nie umiem, rosyjski i polski. Nic więcej nie chcę. Potem idę na studia, ale nie jakieś trudne gdzie matura jest potrzebna nie wiadomo jaka. Wystarczy mi podstawowa. A dalej.. zobaczymy

stwierdziłam że po co tyle przedmiotów albo rozszerzone lepiej mniej ale więcej się przyłożyc bo jeszcze czeka mnie egzamin zawodowy żeby zdac trzeba miec 75% ale dla mnie to nie problem

Gość paczka papierosow EXTRA MOCNE
nauczta sie dziolchy dobrze zmywac i fru na zmywak do angli

ja tez nie chce trudnych studiów

Gość hhhhhh
poprawiam angielski podstawę, historie podstawę i wos rozszerzony. maturę pisałam w 2008 roku. zdałam albo słabo. dostałam się na studia ale z różnych przyczyn musiałam zrezygnować. teraz idę do szkoły policealnej, zrobię sobie różne kursy i chcę poprawiać maturę. chcę wybrać sie na politologię. wiem, że po tym nie ma perspektyw za dużych, ale ja lubię politykę i interesuję tym. chcę studiować to co lubię, a pracować mogę przecież w innym zawodzie. mam tyle planów, bo chcę zmienić swoje życie, które mi się posypało. mam 21 lat, ale chyba nie jest za późno na jego poprawę :O

Gość esyfloreskii
Też jestem maturzystją2011 ;) I też jak niektórzy nie mam zielonego pojęcia co mam robić dalej. Miałam kilka koncepcji ale wydaje mi się, że na zaden kierunek nie dam rady się dostać a bardzo bym chciała na dzienne.

nie wiem czy zdając wszystko podstawowe sie gdzies dostane bo jesli nie to wezmę rozszerzone jak myslicie??

Gość hhhhhh
na historię na ukw dostaniesz się bez problemu. z tym, że nie wiem czy nie musiałabyś jeszcze zdawać historii albo wosu, ale to możesz również na podstawie zdać.... ja się cieszę, że matematyki nie muszę zdawać. dla mnie to byłby koszmar.

gdyby moi starzy wiedzieli ze istnieje takie cos jak poz podstawowy czy rozszerzony to na pewno by mi kazali wziąc rozsz. i mase innych przedmiotów ale skąd oni mogą wiedziec skoro nigdy sie mnie jeszcze o to nie zapytali a skoro nie pytaja to nie będe ich informowac

Gość esyfloreskii
A jak myślicie pedagogika specjalna bądz resocjalizacyjna to dobre kierunku? Każdy mi odradza... a ja chce pracować z ludzmi, dziećmi pomagać

ja zdaje polski, matme, ang i ang rozszerzony ang idzie mi bardzo dobrze, wiec zastanawiam się nad studiowaniem go lub resocjalizacja (Poznan lub Bydgoszcz)

Gość hhhhhh
Ja bym radziła idź na co chcesz. Nie słuchaj się innych, bo potem będziesz niespełniona. Zrób sobie oprócz tego jakieś kursy w zupełnie nie związanym ze studiami zawodzie i pchaj się naprzód.

wcale nie zamierzam studiowac histy a ni nic humanistycznego

Gość leooonnaaa
ja polski podst matma podst niemiecki podst i wos podst wybieram sie na ekonomię , ma starcha przed matmą, ale mysle,ze do maja da sie wszystko od poczatku przerobic:)

na ekonomie potrzebny jest wos??

Gość sepsa
Jestem maturzystką z 2009. :D Poprawiam maturę rozsz z biologii i z chemii. Chciałabym się dostać się na medycynę.

Gość leooonnaaa
tak, na niektórych uczelniach jest brany pod uwagę:) jako alternatywe biore pod uwage tez zarządzanie , więc ten wos mi potrzebny jest tez tam:) chciałabym sobie zrobic specjalnośc związaną z rachunkowościa i finansami