Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guta

ślub,wesele

Polecane posty

Gość guta

czy wypada założyć czarna spódnicę i wystrzałową bluzkę?-nie jestem już mloda i szczupła

Dla nie mlodych i nie szcuplych tez mozna znalezc cos fajnego co nadaje sie na wesele. Chcesz na taka impreze ubrac sie tak samo jak na imieniny do tesciowej/ciotki/sasiadki???

Gość guta
mam duży biust,dobre nogi i lekki brzuszek- w sukienkach żle się czuje i takoż wyglądam,bluzka wygląda jak tunika-niewiele spódnicy spod niej będzie widać(długość do kolan)na weselu też powinno być fajnie jak u cioci?

Gość guta
leginsy odpadają,może masz jakąś ciekawszą propozycję?może zdążę jeszcze cos kupić,ale co?(opis moich "przypadłości"jw.)

Gość paróvveczka
właśnie jak masz brzuch, to lepsza bedzie sukienka - wybierz odpowiedni fason, taki odcinany , tylko nie w talii, a troszeczkę wyżej, miedzy talią i cyckami, rozszerzany na dole i bedzie git Tunika i spódnica - nieeeeeeeee. Będziesz wygladała jak ciotka klotka.

Gość guta
dzięki -może uda mi się coś sensownego kupić-odkąd przytyłam nie znoszę sukienek

Gość jezusinek
co sie dzieje, musi być na wesele SUKIENKA!!!!!

Gość jezusinek
mozna przecież miec ekstra spódnicę i jakąś fajną górę, zaraz ze imieniny u cioci ja chodzę na wesela w spódnicach pieknych zamaszystych z cudnych materiałów, sukienek nie cierpię, a szczególnie rózowych błyszacych cenkinkowych bo to teraz jakas plaga guta kup fajną spódnicę !

Gość guta
nie muszę kupować-mam! dzięki za wsparcie(też nie lubie sukienek)

Gość jezusinek
ale zaraz odezwą się glosy krytyki jak to !!!1 w spódnicy obciach, lepiej sukienkę - paskudę ale sukienkę rozową ze zęby mimo ze mam zdrowe to zaczynaja mnie łupać <lol>

Gość guta
już mi lepiej,że można w spódnicy-każdy ma jakiś punkt widzenia-gratuluję tym,które mogą dobrze się czuć i wyglądać w sukience-może nawet w różowej-rzecz gustu,pozdrawiam!