Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mISKAAAAAAA77

DZIEWCZYNY PROSZĘ ODPISZCIE MI!! CZY JEST SZANSA ŻE JESTEM W CIĄŻY??

Polecane posty

Gość mISKAAAAAAA77

Drogie dziewczyny! Powinnam dostac okres tydzien temu ale nie dostalam tylko dostalam takie plamienia ktore trwaly 5 dni! mialy kolor czerwony i czasami brazowy! w dniu spuzniającej miesioczki zrobilam test-negatywny! cykle mam co 32,35 dni! czy moglam zajsc w ciaze 32 albo 33 dnia cyklu?? i czy te plamienia tak szybko by wystopily?? czy to byl okres taki przez moj stres? jestem studentką i bardzo chce miec dziecko ale nie wiem jeszce czy teraz:( kochalismy sie bez zabezpieczenia ale wyszedl ze mnie pare sekund przed wytryskiem bo widzialam! 3 lata tak robimy i nie zaszlam ale teraz schizuje! jak myslicie czy to okres taki przez moj stres czy ciaza?? nie mam zadnych objawow! NIC ttlko ten okres:( z gory dziekuje za odp pozdrawiam!

Gość rikimikiFiki00
do "a czego tu zazdroscic" - myślisz że Twój post jest taki zajebisty...po Twoim słownictwie nie sądze ze masz cos mądrego do powiedzenia!!! mISKAAAAAAA77 Szansa zawsze jest,...nie pomyslalas o teście?

Gość mISKAAAAAAA77
zrobilam NEGATYWNY!

Gość bvv
Podstawy biologii się kłaniają. Odsyłam do artykułu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Cykl_miesi%C4%85czkowy - owulacja nie może wystapić na końcu cyklu....bo miesiączka występuje właśnie dlatego, że jajeczko obumarło i spadł poziom progesteronu wytwarzanego przez ciałko żółte, które również obumiera gdyż nie doszło do zapłodnienia...uff..

Gość mISKAAAAAAA77
ale to wyglodalo jak plamienie a nie jak okres:(