Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87yg87gy87gh

jakiego wolicie faceta fizycznie

Polecane posty

Gość 87yg87gy87gh

wielkiego wysokiego (np 190-195) postawnego ale z niekoniecznie zachowanymi dobrymi proporcjami (troche gruby,stosunkowo szeroki w biodrach, klocowaty z przecietna twaraz) czy, nie takiego duzego , nie takiego wysokiego (np 177) ale z bardzo dobrymi proporcjami (waski ale jedrny tylek, szerokie barki, klata, ladna twaz, oczy itp) ??? bardzo mnie to ciekawi bo ostatnio zauwazam tendencje do wybierania przez kobiety tych pierwszych

Gość 87yg87gy87gh
podbijam

Gość Yach
wykształconego czy robola ?

Gość bez sęsu
dla mnie najważniejsza jest twarz, więc zawsze wybiorę tego z ładniejszą twarzą :P

Gość tutek-srutek
a dla mnie wazne jest poczucie humoru i inteligencja, niewazne sa jego proporcje i czesci skladowe jego ciala- liczy sie wnetrze!

Gość Yach
wnętrze czyli trzewia

Gość tutek-srutek
ta, i to co mu burczy w brzuchu ;-)

Gość oczywiście, że faceta da się
2 ❤️

Gość lelouche vi britania
taki duzy przy moim 176 miodzio, ale wybralabym nr 2.

Gość 87yg87gy87gh
no wlasnie to w sumie dziwne bo jak patrze to kobiety ( w sumie te bardziej atrakcyjne ale i nie tylko) widuje w 80 % procentachz takimi jak wymnieniony pierwszy. Niekoniecznie sa atrakcyjni z twarzy (podobni np do tego calego Ryska z klanu), czesto sa grubi, otyli na tylku biodrach ale zawsze sa wielcy wysocy i postawni (ok 190-195 cm i 100 105 kg)

Gość 87yg87gy87gh
albo i 110-120

Wysoki i postawny Rysiek z Klanu.... buhahahaha, siiiiikaaaammmmm..... :D plisssssssss. to juz drugi temat ktory doprowadza mnie do lez :D

Gość oczywiście, że faceta da się
Autorko/autorze>> może dlatego widzisz zazwyczaj kobiety z takimi mężczyznami, bo takich częściej można spotkać niż takich jak numer 2 :D

Żadna z Was nie wymieniła najważniejszego, a mianowicie hojnie obdarzonego przez naturę i żeby nie był muzykant i dobrze, długo na swoim instrumencie grał. To chyba jest najważniejsze.

Gość 87yg87gy87gh
bez przesady takich jak ten 1 tez nie jest znowu tak wiele. Jak wiecie najwiecej jest przecietnych "wynikow" w kazdej grupie, a wiec ani takich ani takich tylko.... no wiecie przecietnych :D

Gość 87yg87gy87gh
no moze byc wyoki wielki i postawny ale miec jego twarz (ryska) no nie?? :D

Gość bumlalalala
lubie wysokich okolo 180? sama mam 165 lubie jak sa szerocy w barkach ( nie koniecznie wyrzezbiona klata jak grecki bog.. nawet lepiej jesli ma zwykla klate :) ale ramiona dosyc postawne szerokie:) lubie schowac sie w duzych dloniach i ramionach sama jestem drobna ( bez przesady- jak kobieta mam tu i tam, nie kojazyc z sylwetka dziecka) :) tlow szczuply i umesniona pupcia i nogi :) ale bez przesady nie jak atleci :D łydki tez podobaja mi sie umiesnione nie takie flakowate :D mam takiego jednego wlasnie z w.w parametrami na oczku ;D mmmm ciacho :)

Gość Clarisa66
Oczywiście, że wolę tego drugiego. :) No ale jak kobieta ma 180 cm i więcej to nie dziw się, że wybierze pierwszego, chociaż z tym też różnie bywa, zwłaszcza ostatnio.

Gość lelouche vi britania
bumlalalala nie tłów tylko tułów...... Autorze, czyżby laska, na którą lecisz wybrała pana nr 1, podczas gdy Ty jesteś numerem 2?