Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lituani=

zerwał ze mną....

Polecane posty

Gość lituani=

byliśmy 3 tygodnie razem, to były najwspanialsze chwile przezyte z nim. ukladało sie miedzy nami bardzo dobrze...do momentu gdy w piatek mi oznajmił ze w niedziele o 1 w nocy jedzie do warszawy po kolezankę (130km drogi) zdenerwowałam sie, wkurzyłam na maksa powiedziałam ze sie nie zgadzam, ze w ogole taktu nie ma on. poza tym 2x powiedział do mnie jej imiemien. Poiwedzialam mu dzisiaj, ze nie chcialabym zeby otrzymywal z jakakolwiek dziewczyna blizszych kontaktów. o to sie zdenerwował, bo powiedział ze go ograniczam. poza tym, jestem jego druga w zyciu dziewczyna, codziennie przebywal z kolegami, zawsze po spotkaniu ze mna jechał do nich na piwo. wkurzało mnie to, mowilam mu o tym, powiedział ze sie zmini dla mnie, a przynajmniej ograniczy to. A dzisiaj prosze...nagla zmiana : nie zmienie sie, nie ograniczaj mi kontaktów. Chcialam uslyszec dzis decyzje, bo jutro wyjezdzam, i chce odpoczać i przeboleć to, no i uslyszałam "chyba sie nie zgramy, mamy odmienne charaktery" jak mnie odwiozl to na dowidzenia powiedział mi "moze sie kiedys na piwo umowimy" a ja na to "nie, dzieki, ale powiem ci ze co do charaktoerow to mielismy idealne" usmiechnelam sie i wyszlam. jest mi ciezko, bo po takiej sytuacji nie powienien zerwać a porozmawiać. Co lepsze, na samym poczatku rozmowy mnie przeprosił za to ze chcial jechać po nią....co sie z nim stalo :( zalezy mi na nim...

Gość reżerą
poszukaj innego i złap go na to samo: "to były najlpsze chwile jakie z nim spędziłam" - koń by się uśmiał! :P

Gość lubie pistacje racje
powróze ci mała: za jakis czas poznasz miłego chłopca...bardzo zakochanego w tobie, i bedzie ci jeszcze lepiej niz z tamtym, widze uczucia i miłosć Ciebie spotka ale musisz poczekać, troche,

Gość do autorki postu
3 tyg??a ty juz mu stawiasz warunki jak stara żona?? Nie dziwię się ,że facio zwiał jak mi by ktoś pitolił geral; nakazywał zakazywał itp. na początku znajomości tez bym wziął nogi za pas:P

Gość ale to juz bylo
tzreba bylo zaczac mu warunki stawiac po pierwszym dniu to moze szybciej by od Ciebie odszedl. Nikogo w klatce nie zamkniesz. Kazdy ma prawo do wlasnego zycia. To ze byl z Toba nie znaczylo ze mial ze wszystkigo rezygnowac dla Ciebie. Egoistka jestes i tyle...