Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz kuva

Co mi poradzicie w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość nosz kuva

:-o. Chodzi o to,że mam bardzo niską samoocenę, wstydzę sie wychodzic czy rozmawiać z kim kolwiek bo wiem że zaraz będe zbesztana... Kompleksy mam naprawdę duże i nie" wymyślone ".. Duzy nos np to jeszcze nic w porownaniu do tego co mam .. Ale do rzeczy .. kiedyś miałam duzo znajomych,może dzieki temu,ze bylam wesoła. Teraz juz tak nie potrafie,wiem co o mnie myślą... Bez wysyłania fotek na GG pisałam z pewnym chlopakiem. Oszukałam go w jednej rzeczy i zerwał ze mna znajomosc ;| . Moze pomyślał,że nie mysle o nim powaznie? Wtedy jeszcze mlodzi byliśmy ;) było to 4 lata temu a pare dni temu dostalam od niego zaproszenie na facebooku. Jestem z Gdanska i jak wiadomo duzo osob ma wklejone zdjecia Iwony W., napisałam czy sie znamy;) a on na to że jeśli doda mnie do znajomych to zawsze jest wieksza szansa na jej odnalezienie... Nie wiem czy to był tylko pretekst, bo nie mialam wpisanego nazwiska i dopiero po jego wpisaniu dostalam jego zaproszenie ( nie mam tam fotek) .Słyszałam ze mowil z 2 lata temu do znajomych o mnie,ze sie zakochal ale go zrobilam w balona czy cos w tym stylu. Nie mam zamiaru do niego pisac zeby sie wyglupic. .. dla Was moj problem pewnie jest smieszny&zenujacy ale naprawde nie wiem co myslec.

Gość ciekawe jak chcesz to rozwiąza
ć, nie pisząc do niego. ludzie, nauczcie się rozmawiać..

Gość nosz kuva
nie koniecznie musze pisac zeby sie dowiedziec jaka byla przyczyna. mamy wspolnych znajomych i poprostu nie chce wyjsc na taka co sie przyczepia i jej zalezy na starych milostkach

Gość anabana
pogadać z nim?inaczej nie da rady. a na kompleksy i niską samoocenę -psycholog. w necie pomocy nie szukaj... wiem po sobie.

Gość nosz kuva
eh trudno... ja do niego nie zagadam... niska samoocena bedzie zawsze bo z takimi wadami nie da sie zyc. nawet gdyby pomogl mi, psychicznie, to i tak wokolo bedzie zle ...

Gość anabana
a zdziwisz się bo nie będzie. mówię ci, idź.

Gość nosz kuva
nawet gdybym chciała... to kasy nie mam jestem na utrzymaniu rodzicow, a przeciez nie powiem im ze chce isc bo mam niska samoocene? Oni zawsze gadaja 'daj spokoj, co marudzisz' i ucinaja temat. a Ty bylas?

Gość anabana
są darmowi np. w szkołach. albo psycholog online. napisz maila. moja koleżanka była. przed wizytą miała strasznie niską samoocenę i świra na punkcie tego, że żaden facet jej nie chce. po wizycie zgarniała kolesi jak popieprzona...

Gość nosz kuva
:-o a ile takich wizyt miała?? wiesz ale takie kompleksy typu wady w charakterze mozna naprawic, z sameog charakteru zla nie jestem,w wygladzie nie mam drobnostek tylko mega wady widoczne na pierwszy rzut :(

Gość anabana
8 miechów chodziła. co tydzień. pewnie przesadzasz. o co chodzi?

Gość anabana
dodam, że te wady "widoczne na pierwszy rzut" będą ci obojętne. zobaczysz, psycholog tak cię zakręci;p

Gość nosz kuva
mam pisac wszystko?:o , zmagam sie z tym tyle lat, no wstyd:( jeszcze jedno pytanie.. ile kosztuje jedna wizyta?

Gość anabana
pisz. nie żaden wstyd. :) w szkołach masz darmowych. no i powiedz mi w jakim mieście mieszkasz to ci mniej więcej powiem...:)

Gość nosz kuva
ehhh.. moja twarz to jakas bezksztaltna masa ... pulchna i w ogole bez kształtu. Krzywe zęby, jak wampir i jedynka nachodzaca na lewą.. nosilam aparat, teraz przestałam chyba juz nawet za pozno jest... garbaty nos, usta totalnie dziwne, pelne a dolna warga rozcieta jak dupa:( no i najgorsza rzecz ktora mi wszystko utrudnia-zez! nie mogę nosic okularów, operacji miec nie moge. zgroza!!!:( włosy sianowate, bezkształtne! no i figura.. płaski tyłek, cellulit na nogach , cycki duze ale obwisłe:( i w ogole nie mam figury, mam jakas bezkształtną mase i wygladam jak potwór. :( mieszkam w Gdansku

Gość anabana
albo idź z NFZ. na pewno wszystko wyolbrzymiasz. i widzisz siebie bo chcesz się tak widzieć. a cellulit ma 90%nastolatek! od 50 do 120 zł. za godzinę

Gość nosz kuva
Nie wyolbrzymiam tylko pisze jak jest.. ehh :( marny zywot ;)) a na operacje nie moge isc dlatego ze lekarze maja zastrzezenia co do wzroku

Gość anabana
kochana ja ide spac, bede jutro

Gość nosz kuva
i dziekuje za podanie ceny i w ogole ze chcesz do mnie pisac ;) znalazłam wirtualnego psychologa. moze jakos pomoze...

Gość nosz kuva
ok, dobranoc.. dzieki :]

Gość anabana
a czemu nie mozesz nosic okularow? i wroc po ten aparat...

Gość anabana
nmzc,spoko;)