Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Bernedolta

powróżę

Polecane posty

Kasia-odnajdą się, jednak bardzo się zawiedziesz na osobie, która powie Ci, gdzie są Anna-Nie będziesz miała problemów z zajściem w ciążę, za trzy lata, bo w międzyczasie zmienicie dwa razy miejsce zamieszkania i się będziecie chcieli ustabilizować, niedługo znajdziesz pracę, w której poczujesz się spełniona, partner będzie Cię częściej zapraszał na romantyczne spotkania, w połowie listopada sprzeczka z teściową Jadwiga-ktoś Cię zaprosi na miłe spotkanie

Gość anna i maz
wróżko teraz jestem w pełni usatysfakcjonowana wróżbą :-) Dziękuje :-) Mam nadziej ze wszystko co piszesz sie spełni :-) Oprócz tej kłótni z teściową :-)

Gość BELLAMI
Wioletta 20.05.1977 Czy urodze zdrowe dziecko i jakiej płci? i Kiedy?

Gość justyna!!
10.07.84, czy z mezczyzna, z ktorym sie spotykam obecnie, stworze dłuższy związek? pozdrawiam

Gość Pakula
no to moze i ja sprobuje:) Paula 21.12.1983 - czy bedzie cos powazniejszego z mezczyzna z zagranicy z ktorym rozmawiam, utrzymuje kontakt? :) dziekuje

Gość OnaOnaOnaheh
Marta 31.08.1989 czy z narzeczonym będzie mi się układać i czy w ogóle dojdzie w końcu do naszego ślubu?

Gość Pakula
ale wrozka chyba zniknela:(

Gość justyna!!
kurcze ja to zawsze sie spoznie;/

Gość Pakula
no ja tez justyna nie przejmuj sie:) chyba wbiore sie do jakiejs wrozki face to face :) bo kurcze jestem ciekawa tej mojej znajomosci

Gość justyna!!
pakula ja kiedys bylam u wrozki, wyszlam z bolem glowy i wogole zakrecona, kobieta wiedziala o mnie wszystko... az sie jej balam, potrafila dokladnie opisac charakter mojego bylego, mojej rodziny, czym sie znajmuja, znaki zodiaku. niestety malo mi powiedziala o przyszlosci, prosila bym zadawala pytania a ja bylam w takim szoku ze nie wiedzialam o co pytac:P musze sie wybrac jeszcze do niej;)

Gość Pakula
ojej ojej a skad jestes moze bym sie tam wybrala?:) ja nie chce wiedziec za wiele bo boje sie ze to jakas ingerencja w zycie ale tylko tak ogolnikowo moze bardziej porady czy ostrzezenia.

Gość justyna!!
w krakowie bylam u tej wrozki. powiedziala mi zebym uwazala na imprezach ze ktos mi cos moze wrzucic do szklanki wiec nie ma opcji zebym zostawila szkalnke teraz bez opieki;) ale boje sie isc kolejny raz, boje sie w sumie wiedziec wiecej...

Gość Pakula
nie no kurcze ja z bydgoszczy jestem:(

Gość Dorkkkkkkkkkkkkkka
kiedy bede w zwiazku?

Gość Pakula
ja ci powiem i to wrozki nie wymaga:) wtedy kiedy znajdziesz ta druga osobe:) hehe sorki nie bierz tego do siebie:) poprostu czekamy na ochotniczke do wrozenia:)

Gość bardzoproszeoodpowiedz!
Aleksandra 15 / 05 / 19 88. Czy mężczyzna, który od jakiegoś czasu pojawił się w moim życiu i aktualnie jest ze mną, jest tym, na którego zawsze czekałam? Czy to ten przeznaczony mi? Czy to właśnie jest to jedyne moje szczęście? ps. jego data ur. 13 / 05 / 1984 BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!! Ola

Karolina 27.07.1983 1.09 zaczynam staż,jak mi będzie szło?Czy jest szansa że zostane tam na dłużej?

Gość Dorkkkkkkkkkkkkkka
ja ci powiem i to wrozki nie wymaga wtedy kiedy znajdziesz ta druga osobe hehe sorki nie bierz tego do siebie poprostu czekamy na ochotniczke do wrozenia @@@@@@@@@@@ to do mnie? jak tak to nie kumam - po co piszesz znajde kiedy znajde, a pozniej czekamy na ochotniczke- jedno zaprzecza 2- najpierw wysmiewasz sie ze chce aby mi powrozono a pozniej sama piszesz ze tez czekasz na wrozbe:O

Gość Pytającaaaa
Edyta 23 11 1988 Czy urodze zdrowe dziecko ? I jaka plec ? Oraz Czyt moj zwiazek przetrwa ?

Gość BELLAMI
Wioletta 20.05.1977 Czy urodze zdrowe dziecko i jakiej płci? i Kiedy?

Gość llllllooollii
monika 28.08.1992 co mnie czeka w najblizszej przyszłości?? czy mężczyzna z którym jestem jest ze mną szczęśliwy:)

Gość Pakula
oj to byl zart nie mam nic do ciebie bo sama sie zastanawiam czy nie oglupiam sie czekajac na odpowiedz:) luzik kobito nie przejmuj sie:)

czy zostane mamusia w tym roku czy moze w przyszlym ? chciałbym poznac rowniez płec czy córeczka czy syneczek dziekuj i pozdrawiam moja data urodznie to 18.03.1982 inna wrozka dzis na forum powedziala ze w przyszłym roku moge miec blizniaki syna i córeczke a co ty o tym sadzisz wrózko bede ci bardzo wdzieczna dziekuje i pozdrawiam

Gość Dorkkkkkkkkkkkkkka
spoko, ale cos mi sie wydaje ze wrozka juz tu nie wroci...

Gość Pakula
mi tez :) szkoda

Gość eminem not afraid
up