Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddrth t

KOBIETY Z DUZYMI NOSAMI CZESM SĄ ŁADNIEJSZE OD TYCH Z MAŁYMI

Polecane posty

Gość ddrth t

jednak spory nosek dodaje uroku:)

Gość może niektórym dodaje
uroku ,ale ja bym nie chciała mieć dużego nosa

Gość nochata
co ty gadasz, duze nosy sa do dupy. Zamiast dodawać uroku to niszczą całą twarz. Niektóre kobiety wygladają z takimi nosami jak wiedzmy

Gość socjolożka Gienia
Długi nos zwiastuje bardzo głęboką pochwę!

Gość bnjkgjkghkuhjkhjk
niektórym pasuje do twarzy i kobieta czasem z dużym wygląda lepiej niż by wyglądała z małym, ale często ten efekt poprzedza efekt wiedźmy

Gość ddrth t
to nieprawda. jesli tylko nos jest duzy, a reszta twarzy jest ładna to kobieta jest piekna. Mozna miec mały nos, nieciekawe oczy brzydkie usta i kobieta jest brzydka. To nieprawda,ze jak kobieta ma duzy nos= brzydka. Czasem długonosiaste wygladaja lepiej, sa charaktersytyczne niz mdłe przecietne.

Gość kokloszka
uwazam ze lepiej mieć mniejszy, bezpieczny nosek bo duze nie wszytskim sie podobają. A takie normalne noski raczej kazdemu.

Gość kokłoszka
na pierwszy rzut oka jak wiedźma, potem sie mozna przyzwyczaic

Gość Monique2222
ogólnie duży nos to raczej wada nie zaleta u kobiety. Czasem pasuje on do twarzy ,ale rzadko i moim dzaniem kobieta z duzym nosem może być ładna ,ale piękna już nie bo jest to jednak wada tak jak np małe oczy

Gość Monique2222
bo piękna to wg mnie bez żadnych widocznych wad , ale jednocześnie z urokiem osobistym i czymś co ją wyróznia np lekko skosne oczy ,charakterystyczny uśmiech ,pełne usta , ale nie z duzym nosem . ale jak powiedziałam i z duzym zdarzają się ładne

Czasem są. Ale to nie nos decyduje o urodzie, liczy się całokształt. Nikt nie jest idealny, kobieta z dużym nosem może być piękna. Tak samo taka z małymi oczyma. :) Każdy ma minusy. Piękno nie równa się byciu idealnym.

Hm... ja mam orli nos. Ogólnie nie mam z tego powodu kompleksów, ale wolałabym chyba taki zwyczajny nos, który na zdjęciach z profilu nie wygląda jak kulfon :D... No, ale nic to. Mój nos, to mój nos, nie zamienię go na żaden inny ;)

Gość ja tam mam duzy nos,
i go nie lubię, chociaż wiem, że wyglądałabym fatalnie gdybym miała mały nos, wtedy moja twarz wydawałaby się ogromna :D wiec trzeba sie cieszyc że mam proste przegrody :d

Gość gość
Mnie rozbawiło to, że mam duży nos i do tego taki garbaty (choć najgorzej też nie jest) i małe oczy a wielokrotnie słyszałam, że jestem 'piękna' choć według mnie to jest nieprawda. Nie rozumiem

Gość wielbiciel dlugich noskow
Dlugie noski u kobiet sa piekne, dodaja niezwyklego uroku kobiecej twarzy. Jestem szczerym wielbicielem Kobiet z dlugim nosem :)

Gość gość
no może coś w tym jest...ja ogólnie jestem dosyć ładna ale za to nos mam nie z tej ziemi okropny...a mimo to często słyszę komplementy żem śliczna, piękna zawsze wtedy myślę ''ta kur**a, z tym nosem?!'' :D ale nic nie mówię, słyszałam że póki nie przyznasz się do kompleksów to ludzie ich nie zauważają ;)