Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z doliny

Zobaczcie na moje dziwne wymiary

Polecane posty

Gość ania z doliny

Mam 173cm i waze 60kg, czyli teoretycznie jest ok. W piersiach mam 95, w biodrach 92 a w talii 72!!! Mało jem, probowalam cwiczyc na twisterze, ale zero rezultatow. Kiedys bylam waska w talii a teraz jak kolumna. Nie moge sie odchudzac, bo nogi mam chude, rece jak patyki, tylko ten brzuch i talia. Jak mam cwiczyc zeby byc wezsza?

nie przejmuj sie ja tez mam taki problem. biodra i talia ok i wystajacy brzuch a rece i nogi jak u anorektyczki...tyle ze ja mam to po mamie

Gość ania z doliny
Stanik nosze 80C, mierzylam kiedys w jakis tabelach i wychodzilo mi ze powinnam nosic 70D ale w sklepie nie bylo szans zebym sie w niego wbila! To nie jest wina stanika. młoda@mamusia pare lat temu wazylam 5kg mniej i nie mialam takiego problemu, wiec u mnie to nie genetyczne. Nie wiem co mam robic, bo ogolnie jestem szczupla, tylko te boczki i fałdka w dolnej parii brzucha...ponoc hula hop daje te same efekty co twister, cwiczylam na nim ze 2 tyg. i nie ubyulo mi nawet milimetra, a mialy byc spektakularne efekty...

Jasne, że w 70D się nie zmieścisz, bo w obwodzie 70 potrzebowałabyś prawdopodobnie brytyjskiej miski E, a polskiej G! 80C jest na Ciebie zdecydowanie za luźne, przecież nie masz pod biustem prawie 90cm. Jeżeli zmierzyłabyś się prawidłowo (bardzo ciasno na wydechu) to wyszłoby Ci pewnie mniej więcej tyle co w talii. Przecież Twój biust w tym 80C zwisa Ci tylko na ramiączkach, a to obwód powinien go podtrzymać. Piersi lądują nie w tym miejscu gdzie trzeba. Odpowiednio dobrany stanik Ci je podniesie i w ten sposób wyszczupli Cię i znajdzie się też Twoja talia. Jeżeli jednak jesteś zainteresowana to zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4542179

Gość młoda anka
spróbuj przymierzyc 75D, powinno byc lepiej ja ma podobny problem ręce i nogi szczupłe w biodrach 98 w cyckach 95 a w talii 90 !!! do tego odstający brzuch, jak w ciąży brzuszki itp nic nie pomagają

Gość ja mam podobnie
175 cm, 60 kg,biust 91 cm, biodra 93, brzuch 72, ja mam tendencje tycia w brzuchu, nogi długie szczupłe, tyłek ok, ale jeżeli coś przytyje wszystko idzie w brzuch i też mam to po mamie

Gość ania z doliny
no dobra, moze macie racje z tym stanikiem, ale to nie jest tak ze kupuje stanik na oko, zawsze wczesniej go mierze! potem sie rozciaga i faktycznie jest malo ciasny, ale naprawde trudno jest mi sie zmiescic w mniejszy...zmierzylam sie teraz i mam pod biustem 76cm, a w biuscie 91, to jaki rozmiar powinnam nosic?

Gość ania z doliny
ja mam podobnie - jakbym czytala o sobie...ale tak jak pisalam, pare lat temu bylam szczuplejsza i mialam lepsza talie...tylko jak teraz zaczne sie odchudzac to bede miec kosci zamiast rak i nog

76/91 Jeżeli zmierzyłaś się pod biustem bardzo ciasno na wydechu to 32DD brytyjskie, 70E polskie. A jeżeli zmierzyłaś się luźno, to lepsze pewnie będzie brytyjskie 30F, polskie 65G lub H Tylko nie z triumpha, bo to to samo, jakbyś kupiła na bazarze, tylko że drożej. Przy mierzeniu wszystko spod pachy wygarnij do miski, poskacz, pomachaj rekami. Podałam tylko rozmiary, jakie wychodzą Ci z tabelki, w rzeczywistości możesz potrzebować miskę mniej lub więcej. Jeżeli wybrałabyś się do dobrego sklepu to tam panie by Cię zmierzyły jeszcze raz i coś by Ci dopasowały.