Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynahazardzisty

yaz-pierwszy dzień okresu?

Polecane posty

Yaz to moje pierwsze tabletki, w pt miałąm mieć okres i zacząć je brać ale nie dostałam, dziś rano miałam delikatne plamienie i zastanawiam się czy je brać czy nadal czekać? kobietki pomóżcie

Gość zaraz tam
Tabletki zaczyna się brać jak zacznie się okres, a nie "kiedy miał się zacząć". Być może przesunęłaś go sobie i w sumie nie wiadomo teraz czy brać czy nie.... Lekarz Ci nie powiedział, że masz brać w pierwszy dzień miesiączki ?

Gość stokrotka_35
Tabletki anty zaczynamy brac od pierwszego dnia krwawienia, plamienia zaliczamy jeszxze do starego cyklu

dziękuję za ostatnią odpowiedź, o to mi chodziło. wiem że od pierwszego dnia okresu, ale nigdy wcześniej nie miałam plamień więc zwątpiłam;) pozdrawiam

Gość inkkkkkkkkkka
poczekaj do południa az się nieco rozwinie.Ja przed rozpoczeciem brania tabletek robiłam profilaktycznie test ciażowy.

Gość umiesz czytać
to przeczyrtaj ulotkę skoro w ulotce jest napisane że bierzesz od pierwszgo dnia krwawienia....to czemu wziełaś tabletkę wcześniej ? a skoro już zaczełaś brać tabletki...to chyba oczywiste że musisz każdego kolejnego dnia brać kolejna tabletkę z opakowania... rany ludzie czemu bierzecie się za coś nie czytając ulotek i robicie idiotyczne błędy w ulotce jest napisane wyraźnie: zaczynbasz brać w pierwszym dniu krwawienia i kontynuujesz, proste jak budowa cepa jeśli teraz zrobisz przerwę to rozpiepszysz cały cykl i ciągle będziesz mieć plamnienia zamiast okresu PRZECZYTAJ ULOTKĘ

Gość inkkkkkkkkkka
z tego co rozumiem to dziewczyna nie wzięla w piątek kiedy miała dostac okres:) ale czeka i zastanawia sie kiedy wziaść:) jhak dopiero ma krwawienia a nie pełny okres.

Gość stokrotka_35
<<<do umiesz czytac<<<<< co Tyu sie tak bulwersujesz, rany weż coś na wstrzymanie. Dziewczyna sie zamotała i miała prawo nie wiedziec czy plamienie to juz krwawienie. Zobacz ile sie przewija codzien postów typu czy jestem w ciązy i do tego z idiotycznymi zapytaniami.

do umiesz czytać nie wziełam jeszcze żadnej tabletki bo czekam na okres, a nie miałam wcześniej żadnych plamień więc dlatego chciałam się zapytać. w ciąży nie jestem na 100% więc myślę, że bez testu się obędzie;) Cierpliwie będę czekać na miesiączkę.