Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona_bardzo

nieudane farbowanie-jak sprac kolor???help:)

Polecane posty

hej:)Licze koiety na Wasza pomoc. Wczoraj jeszcze bylam jasna blondynka...ale cos mnie podkusilo i kupilam sredni blond z wellatonu(7/0) i wyszedl jak jasny braz.Jak mam go szybko sprac bo cholernie zle sie czuje w nim i nie wiem co mam robic ale wiem jedno-ze bede chciala wrocic do jasnego koloru:)bo w tym czuje sie fatalnie.Za ciemny jest. Macie jakies sposoby na to,zeby zmyc kolor wlosow?bo nie wiem czy ryzyjkowac tak od razu farba rozjasniajaca jakims blondem na tym:)dziekuje i licze na wasze porady

Gość katakumby18
Mozesz zrobic dekoloryzacje w salonie. kOszt zalezy od tego jakie masz dlugosci wlosy. Ja mialam wlosy do konca twarzy i dalam 210 zl (dekoloryzacja+farba+strzyzenie+modelowanie). Pozdrawiam

ale ten moj blond na szczescie "przebija nico" przez ten jasny braz,wiec moze uda mi sie go sprac nieco szamponami p.lupiezowymi czy sokiem z cytryny:D//a moze kupic dekoloryaztor lorala za jakis czas i samej sobie to zrobic?:)bo w sumie eksperymentow sie nie boj ale chodzi o samopoczucie;)

Gość buta bata cycata
szampon przeciwłupieżowy i rumiankowy wypłukuje kolor - spróbuj :)

Gość glimajka
szamponem przeciwłupieżowym działa ale po 1 myciu nie zjedzie

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
zrób pasemka tepa dzido;] a wy nie radzcie jej dekoloryzacji bo poniszczy tylko włosy( rozjasniacz+ farba);]...to tyle w temacie