Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los

okropne stopy

Polecane posty

Go艣膰 678987678909876
jaci moge wstawic zdjecie mojego kolana ktorego nieprostuje po zjebanych operacjahc do dzis wygladam jak po wojnie w wietnamie bopolscy lakerze maja bardzo dziwne pojecie kosmetyki blizn;p ale zyje , nie ejstem sama i oddalabym wsyztsko zbey miec tylko brzydkie stopy;]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
dokladnie takie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
no wiec obie nalezymy do waskiej grupy po艂amancow uposledzonych przez los

Udost臋pnij ten post

ka偶dy ma jakie艣 mankamenty w swojej urodzie. nie pzrejmuj sie tak swoimi stopami. wytgl膮d s贸p mo偶esz zatuszowa膰 butami. inni maj膮 wi臋kzse problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
a w tych butach to w wycieciu widac tylko moj duzy palec, bo on tak leci na bok... wiec nie jest to normalne ulozenie stopy w bucie. niestety nawet takie buty, z malym wycieciem z przodu, odpadaja w moim przypadku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
owszem, moge je zatuszowac butami. ale gdy przychodzi do ich zdjecia to jest juz gorzej... przezywam makabre jesli musze zdjac buty, nawet jesli stopy mam w skarpetkach. skarpetki nic nie daja, bo ksztaltu stopy nie zakryja... Dlatego jak moge unikam odwiedzania ludzi w ich domach bo tam musialabym pokazac stopy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
wybralam tez bycie singielka, bo nawet jesli podobam sie facetom, nie potrafilabym przebywac w ich towarzystwie nie majac na sobie butow. co na pewno wydaloby im sie dziwne. wole sobie tego oszczedzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
do tej pory w ogole nie wierze, ze wrzucilam zdjecie moich stop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
ju偶 facet lepiej znosi艂by takie stopy, bo oni wloza adidasy albo zabudowane sandaly i smigaja. niektory wrecz uwazaja, ze facet to tylko w adidasach latem. a mloda kobieta ztakimi stopami ma przesrane. stopy to symbol kobiecosci, latem powinno sie je eksponowac, piekne, zadbane, w ladnych klapeczkach. kobieta ktora tego nie moze, zalamuje sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
widok kobiety w balerinach w 35 stopniowy skwar dziwi a niektorych odrzuca..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
bo piekna atrakcyjna kobieta to ta z malymi slodkimi stopkami jak aniolki, w japoneczkach albo seksownych szpileczkach... i wez tu sie czlowieku z takimi stopami nie zalam :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
po co mi facet przy ktorym wiecznie bede musiala sie wstydzic. nie pojde z nim na basen, nie pojade nad morze, nie zrobie wielu innych rzeczy... zacznijmy od tego ze nigdy nie pokaze mu stop. bedzie mial dosc moich dziwnych zachowan i znajdzie kobiete ktora bedze normalna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
a ja mu sie nie zdziwie. po co mam szukac kogos i nie dosc ze sama sie meczyc, to jeszcze kogos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
i Wy pewnie uwa偶acie to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 puknij sie w g艂ow臋
bo to z g艂owa masz najwi臋kszy problem, jak widz臋 :o ludzie 偶yj膮 na w贸zkach inwalidzkich, z jedn膮 r臋k膮, z rakiem, a ta marudzi na stopy :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glupia艣
a jak ju偶 znajdziesz faceta i po cia偶y zostan膮 Ci rozst臋py, i obwis艂e piersi albo blizna po cesarce i brzuszek to co zrobisz ? uciekniesz z domu i p贸jdziesz pod poci膮g ? Jak powy偶ej kto艣 pisa艂 ludzie zmagaj膮 sie z chorobami i nieszcz臋艣ciami je偶d偶a na w贸zkach, nie maj膮 r膮k a ta przez stopy 偶y膰 nie mo偶e.Ma艂o os贸b odpisuje nie dla tego 偶e to problem gigantyczny tylko 偶e jeste艣 chyba g艂upia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
no pewnie, naj艂atwiej przyr贸wna膰 czyjs problem do tragedii innych i po sprawie, prawda? jednak to prawda, ze zrozumie tylko ten, co ma to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
i nie przyr贸wnujcie rozstepow i obwislych piersi do wady stop. tego nie mozna porownywac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
oj co ty opowiadasz dla kazdego co innego jest zyciowym problemem tak samo jak dla ciebie stopy dla mnie kompletna klapa jest moja cera ktora kompletnie mnie zmienila psychicznie i nie pozwala poprawnie funkcjonowac w wielu moemtach w spoleczenstwie. Dla kogos bedzie to jeszcze cos innego. Chyba poprostu w zyciu wszystkiego miec nie mozna. Nie wariujmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
problemy z cer膮 sa bardzie normalne i powszechne, wiele osob je ma. a takie stopy to rzadkosc, nienormalnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
Ahaaa to dla ciebie to normalne????????????? no to powiem ci ze nie jeden raz w zyciu widzialam brzydkie stopy i jakos mi to wisi gdy to widze. Jakas naprawde prostomslaca jestes chyba. mowie ci i tlumacze ze dla kazdego co innego jest nienormalne o boli w zyciu. ty jakas prosta dziewczyna mowisz byc. to ci powiem tak. rozejrz sie wreszcie dookola czy ty naprawde nie wymyslasz bo przeciez brzydkie stpy to w koncu normalne bow iele osob je ma prawda????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
no i ktos wyzej porownal do piersi i rozstepow i dobrze powiedzial bo ten problem tez bedziesz jeszcze miala :D powodzenia. a moze idz do osob na wozku czy z powaznymi chorobami i pokaz jakie to ty masz brzdkie stopy. ostatnio widzialam program jak nastoletnia dziewczynka poupychana rurkami w gardle tak wlasnie funkcjonuje, nie spi bo co chwile gardlo z wydzielin trzeba odsysac co boli strasznie podobno, rodzina wykonczona psychicznie, nie funkcjonuje normalnie, wszyscy placza i ledwo zyja a do tego nie maja ledo z pieniedzmi ciagna kiedy ty zrobiloas sobie operacje wlasnie. o czm ty opowiadasz to chyba nie masz sama pojecia. czesto bywa ze ktos cos ma co mu przeszkadza ale nie daj sie zwariowac, rozejrz sie nawet jesli cie to nie pociesza naprawde ludzie i nawet zwierzeta maja gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
No fakt, Stopy estetyka nie powalaj膮....ale jak ju偶 poprzednicy pisali da si臋 to zatuszowa膰 :-) Mo偶e postaraj si臋 jednak swoje stopy 'oswoi膰" zrobi膰 np 艂adny pedicure, dobra膰 ciekawy lakier do paznokci itp. I zacz膮膰 od zakupu peep toes z male艅skim wyci臋ciem na palcach..i tak przyzwyczaja膰 si臋 stopniowo. Nad wod臋 mo偶esz kupi膰 艂adne crocsy albo gumowe balerinki dobrane do kostiumu retro i b臋dzie 艣licznie. Osobi艣cie uwa偶am,偶e wiele brzydszych st贸p chodzi ods艂oni臋tych po ulicy....i to jest normalne. Dla mnie najwa偶niejsze jest to,偶eby pazurki by艂y zadbane i pedikur zrobiony itp. Bo na reszte wp艂ywu nie ma. Ciesz si臋,偶e to nie co艣 gorszego, bo stopy mo偶na zakamuflowa膰...a np z pryszczami to r贸偶nie bywa. Ja mam bbaaaardzo szerokie biodra, i te偶 jako艣 z tymmusz臋 偶y膰, ka偶dy ma sw贸je problemy....niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Femini F
wiesz co, ca艂e 偶ycie wstydzi艂am si臋 moich st贸p, uwa偶a艂am, 偶e s膮 okropne. Te偶 mam p艂askostopie, stopa jest bardzo szeroka, w dodatku numer 41. Takie p艂etwy. Ile si臋 nas艂ucha艂am "mi艂ych" uwag od moich nauczycieli ta艅ca - ta艅czy艂am jako dziecko, ale zrezygnowa艂am, m. in przez stopy, krzywe nogi i "kurze piersi" tzn. wystaj膮ce 偶ebra po krzywicy. Te偶 my艣la艂am, 偶e wygl膮dam okropnie i 偶aden facet si臋 mn膮 nie zainteresuje. I co? Pozna艂am faceta, kt贸ry pokocha艂 MNIE, tak膮 jaka jestem. Nie potrafi臋 tego wyt艂umaczy膰, ale on moich mankament贸w po prostu nie widzi. On widzi moje oczy (mam 艂adne), uwielbia moje w艂osy, moj膮 delikatn膮 sk贸r臋. A przede wszystkim, kocha mnie za to, jaka jestem a nie za m贸j wygl膮d. Uwielbiamy ze sob膮 przebywa膰, rozmawia膰, robimy wszystko razem. Teraz wiem, 偶e mog艂abym by膰 jeszcze bardziej krzywa, mie膰 jeszcze wi臋ksze stopy, jeszcze gorsze nogi itd. a jemu to by w niczym nie przeszkadza艂o. Masz wyobra偶enie o "idealnej kobiecie", my艣lisz, 偶e tylko pi臋kne dziewczyny s膮 szcz臋艣liwe? Zobaczysz, 偶ycie Ci poka偶e, 偶e to czym si臋 teraz zamartwiasz oka偶e si臋 zupe艂nie nieistotne, gdy spotkasz w艂a艣ciw膮 osob臋. Liczy si臋 uczucie a nie wygl膮d. Wiele pi臋kno艣ci cierpi, jest zdradzanych itd., wiele przeci臋tnych albo nawet nie艂adnych kobiet 偶yje sobie szcz臋艣liwie u boku ukochanego m臋偶czyzny. Nie 艂am si臋, tylko zacznij szuka膰 sposob贸w na halluksy. Z臋by prostuje si臋 w dowolnym wieku, krzywe paluchy te偶 mo偶na!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otworzy艂am to zdjecie i
stwierdzam,ze autorka absolutnie przesadza!! Nikt sie tak bardzo stopom nie przyglada, jakby byla w klapkach czy sandalkach nawet nie zauwazy艂abym niczego szczeg贸lnego! Ludzie maja rozne stopy! Ja nigdy nie mialam kompleksow, choc pewnie tez mam nietypowe, bo male krotkie palce jak u dziecka. Kobieto, wstyd,ze w ogole robisz z tego problem! Recze,ze facetowi bedzie wszytko jedno! One wcale zle nie wygladaj膮! Moga sie podobac. Boze, ludzie naprawde problem贸w nie maj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jenk
W Puszczykowie ko艂o Poznania operuj膮 specjali艣ci od haluks贸w.Efekty s膮 super.Moja mama mia艂a tam operacje i tylko 偶a艂owa艂a,偶e tak p贸zno si臋 na ni膮 zdecydowa艂a.Masz d艂ugie ,szczup艂e stopy i zadbane ,艂adne paznokcie a haluksy s膮 do usuni臋cia,wi臋c operuj i po sprawie,bo nied艂ugo b臋dziesz potrzebowa艂a drugiej operacji ale na g艂ow臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 678987678909876
jak to czytam to niewierze, ja mam w dupie chodze w krotkich spodenkach sukienkach. na jhakies imprezy typu wesla nie ubirem sukienek za kolano. a moj facet jakos tez zyje z ta moja nozka swintuszka i nie ma z tymzadnego problemu. moze wynika to z tego ze ja toakcpetuje wiec inni tez od tegopowinnas zaczac

Udost臋pnij ten post

Jak ktos wy偶ej dobrze napisa艂 ka偶dy ma swoje problemy. Ja mam tr膮dzik r贸偶owaty, hirsutyzm. Brak piersi. Tego nie zakryje niczym, Ty mo偶esz wdzia膰 艣liczne pantofelki i b臋dzie super. Zreszt膮, stopa to jest stopa, na pierwszy ogie艅 idzie twarz, tak偶e spokojnie. Co ja mam powiedzie膰? No.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki ju偶 m贸j los
crocsy czy gumowe baleriny na pla偶y wygl膮daj膮 dziwnie, nie uwa偶acie? same byscie ich na pla偶e ne wlozyly, a komus proponujecie. mog膮 obciera膰 albo odparzac skore stop. dla kogos z takimi stopami jak ja, kto japonek nie wlozy, juz lepiej w ogole nie chodzic na plaze ani basen niz skazywac stopy na takie cos. a crocsy na mlodej 20-paroletniej kobiecie, podczas gdy rowiesniczki paraduja w japonkach albo boso, wygladaja naprawde dziwnie. co innego starsza osoba. W ogole zakryte buty na plazy zastanawiaja, ludzie zaczynaja myslec ze na pewno cos ta osoba ma nie tak ze stopami skoro je na plazy ukrywa.

Udost臋pnij ten post