Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki już mój los

okropne stopy

Polecane posty

Gość taki już mój los
dbam o nie ale co z tego... ich ksztaltu nie zmienie i raczej juz nic nie zmieni...musialabym je poddac roznym operacjom, a tego tez nie chce im fundowac, jedna operacje juz przeszly, nie wiem jak znioslyby kolejne, to stopy... nie bola mnie, a kto wie czy operacja nie spowodowalaby tylko pogorszenia... nie pomoze zaden pedicure, zadne lakiery... patrzy sie na nie i ich widok odpycha... czasem w ogole nie chce mi sie o nie dbac, bo o co? i tak nie pokaze ich na widok publiczny.. wiem, ze ludzie maja gorsze rzeczy.. naprawde nie musicie mi tego mowic ani porownywac mojego problemu do innych tragedii.. doskonale zdaje sobie z tego sprawe.. jednak to mi nie pomaga, nie zmienia faktu ze wstydze sie swoich stop, znacznie utrudniaja mi zycie.. kazdy ma swoje wlasne problemy i nad nimi ubolewa.. nie pozbede sie problemu tylko dlatego ze inni maja gorsze..

Gość niteczka199
jak jestes jeszcze tu to odezwij sie;)

Gość kasiiuli
polecam goraco na pielgnacje stop kremy z neutrogeny czasem z avonu tez sa ok. Oraz wszelkie akcesoria z Donegala , a najlepsze to juz maja z serii F3 systems tarki do pięt, są mega !! no i bardzo tanie. polecam

Gość O MATKO........ MASAKRA!!
jak wejść w ten link ? jak się otwiera nie widać żadnego zdjęcia umeiszczonego, tylko strona główna

Gość gość
Hej, mam podobny problem i zastanawiam się nad kupnem wkładek ortopedycznych. Wiecie może coś na ten temat? Noszenie ich przynosi rezultaty?