Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelina_87

Chłopak mnie zostawił :(

Polecane posty

Piszę, bo kompletnie nie mam pojęcia co mam o tym myśleć. Ja mam 23 lata a on 24. To był dopiero początek, bo spotykaliśmy się jakiś miesiąc, ale już strasznie zaczęło mi na nim zależeć. Z resztą jemu też. Wszystko było super i chcieliśmy, żeby coś więcej z tego było. Niestety później wyjechał na kilka dni za granicę (służbowo) i wtedy prawie wcale się nie odzywał, długo odpisywał na sms-y. Wkurzyłam się strasznie i ustawiłam sobie opis "wolna i do wzięcia", żeby zrobić mu na złość. Oczywiście i tak nie miałam zamiaru się z nikim innym umawiać! Stwierdziłam, że skoro mnie olewa to już mu nie zależy na mnie i nie chce już się spotykać. Jak wrócił to mnie przepraszał, ale i tak byłam zła. Umówiliśmy się i miałam zamiar na spotkaniu wszystko sobie wyjaśnić, a o tym opisie już nawet zapomniałam. Chwilę później go zobaczył i tak się wkurzył, że już nie chciał się ze mną wcale widzieć. Nie odbierał ode mnie telefonów, więc mu napisałam kilka sms-ów z wyjaśnieniami. Przeprosiłam go i wytłumaczyłam dlaczego tak się zachowałam. Nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc napisałam sms-a na pożegnanie, bo nie będę się bez końca narzucać. Już jakieś 2 tygodnie się nie odzywa i nie wiem co mam zrobić :( nie rozumiem dlaczego aż tak się za to obraził, teraz mam wyrzuty sumienia, że wszystko zepsułam, a było zajebiście. Napiszcie co o tym myślicie, mam się jeszcze do niego odezwać?? :(((

Z tego co piszesz to Ty z nim zerwałaś. - "Nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc napisałam sms-a na pożegnanie, bo nie będę się bez końca narzucać" Więc jaki problem? Trochę szczeniackie to całe ustawienie opisu. Moim zdaniem związek nie ma przyszłości, więc nie masz czego żałować. Raczej miłości by z tego nie było.

Gość meluuuaa
mysle ze on kogos ma...

Gość meluuuaa
wiem co czujesz.. jest ci smutno, zle ale to minie... nie mysl i nie pograzaj sie... bylo mineło.. przeprosiłas a jak pan ma muchy w nosie to jego strata.. idz przed siebie, umawiaj sie dalej i baw sie dobrze.. masz juz 23 lata (Tak jak ja) wiec nie trac czasu na smutek :) trzymam kciuki

Gość dziecko to wymówka
głupia idiotka :P.co za szczenięce zagrywki z tym opisem. ps. to nie on z tobą zerwał on przed tobą uciekł 🖐️

Gość niebieskooooka dziewczyna
No nie dziwie mu sie ani troche, juz Go raczej nie odzyskasz...jestes mega toksyczna osoba, przeciez on nie wyjechal za granice zeby sie bawic! oj empatyczna to Ty w ogole nie jestes, miesiac i juz takie szopy odstawiasz..

Chglopak doszedl do wniosku , ze szkoda tracic czas na dziecko . Dobra decyzja z jego strony :)

Gość nie martw sie laska
centurion jestes apetyczny i na pewno bardzo smaczny mniam 👄

To może miałam go prosić nie wiadomo ile czasu zeby ze mną łaskawie porozmawiał??? Po kilku dniach mu napisałam, że skoro nie ma zamiaru się ze mną pogodzić to już wiecej sie nie narzucam.... Wiem, że ten opis nie był zbyt mądry, ale już tego nie cofnę :( Inna dziewczyna raczej odpada. Tym bardziej, że to początek to nie powinien się gniewać o takie bzdury tylko dać sobie wytłumaczyć :( A ja nie odstawiam szopek z byle powodu tylko sam przyznał ze zle sie zachowal na tym wyjezdzie. To jakaś masakra przez taką bzdurę wszystko zepsuć, czuję się okropnie :(

"bzdura" w sensie, że taki głupi błąd. A on mi nawet nie dał szansy, zeby to naprawić, chociaż widział ze bardzo żaluję :( mam nauczkę na przyszłość, ale nie chce go stracic...

Gość Katerinka75^^
juz stracilas wiec jakby po ptokach

Gość wafelek_waniliowy
co za dziecinada... no niestety za swoje czyny sie placi

"Wkurzyłam się strasznie i ustawiłam sobie opis "wolna i do wzięcia", żeby zrobić mu na złość. Oczywiście i tak nie miałam zamiaru się z nikim innym umawiać!" :D :D :D :D :D dużo głupich rzeczy czytałem na kafeterii, ale one były pisane w żartach. myślałem, że osobnika płci żeńskiej w wieku 23 można nazwać kobietą. niestety pomyliłem się dziewczynko.

Gość Pupciaan
Facet widać jak najbardziej dojrzały, zna swoją wartość i jakaś pinda na której mu zależało nie będzie robiła z niego idioty - ze jak wyjedzie to juz wolna i do wzięcia - szczeniackie zachowanie dziewczynko, totalny brak szacunku wobec faceta. Jeżeli odszedł to już nie wróci bo nie ma do czego.

Jak by chłopakowi zależało, to pisał by na tym wyjeździe i nie przeją by eis taka głupota. Bo różne rzeczy można pisać w złości, a co innego se czuje. Moim zdaniem facet jest niedojrzały, skoro nawet nie potrafi normalnie porozmawiać i wyjaśnić ta sytuacje. A ty dziewczyno możne spróbuj pójść do niego i jakoś to wyjaśnić, jak na dorosłego człowiek przystało. Powodzenia:)

Gość 23 lat a zachowanie dziecka
dobrze ze cie rzucil bo same klopoty tylko

Tylko we mnie widzicie winę. A przecież to on wczesniej nawalił i jakoś nie przekreśliłam go od razu. Dziękuję Pupciaaan za bolące, ale szczere słowa, na pewno jest tak jak mówisz. No cóż, jakoś muszę zapomnieć.... :(

Na razie bez zmian :( tylko skomentował moje zdjęcie, że jak zawsze pięknie wyglądam, to chyba złość mu przeszla... Ale tak bezpośrednio się nie odezwał. A mi głupio po tym ostatnim sms-ie się odezwać, bo wyjdę na niesłowną osobę. W końcu mialam juz wiecej sie nie narzucac, a teraz bym zmienila zdanie... ech sama nie wiem co z tym zrobić :(

Może lepiej pierwsza zagadaj, bo to, co zrobiłaś było dziecinne. Nie ustawia się takich opisów, kiedy zależy komuś na tej drugiej osobie i wiąże jakieś nadzieje z tą osobą. Powiedz mu, że zdenerwowałaś się tym, że się nie odzywał itd. Jak Ci zależy to to zrób. Jak nie-nie ma sensu.

Zależy mi na nim bardzo. Wiem, ale nie wiedzialam ze az do takiego stopnia sie wkurzy. Czyli mam się odezwać pomimo tego co wczesniej pisalam? Juz mu wyjasnialam, ze bylam bardzo zla i ten opis nic nie znaczyl... ale nic do niego nie dotarlo. Chociaz jak mu zlosc teraz przeszla to moze inaczej na to spojrzy :)

Gość mmmiiiiiiiikkkkkkkkaaaaaaa
Może odpuśc sobie z tym dzwonieniem już jak bedzie chiał sam wróci

Gość takie tam duperele
Osaczasz faceta, na pewno nie wróci. To facet jest od polowania na króliczka a nie odwrotnie :)