Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na chłopakaaaa

za 2 dni wyjeżdżamy...kłótnia o płatną lodówkęw hotelu - przeczytajcie

Polecane posty

lodówka kosztuje 25 zł za osobe to wyjdzie na tydzien - jesli jedna osoba kupi to 50 zł. ja nie potrzewbuje lodówki, byłam raz na wakacjach w tym kraju i wytrzymałam bez lodówki było ok. teraz mamy nawet klime w pokoju więc lodówka tym bardziej niepotrzebna (jedzenie bede kupować sobie od razu do zjedzenia) a on sie uparł "ALE KUPUJEMY LODÓWKE!!"" a ja mówie " to se kup ja niepotrzebuje" on sie wkurzył że wole wydawać kase na buty a on musi więcej zapłacić za lodówkę że osiągnęłam swoj cel :/ kurwa jesli coś jest mi niepotrzebne to po co mi to????? :/ 😠

Trzeba było zapytać go po co mu ta lodówka. Jeżeli naprawdę on jej potrzebuje, to trzeba było się zrzucić.

Gość aquariuss
chodzi Ci o lodówkę turystyczną tak? Aby kupic i zabrać ze sobą? Uważam, że na wakację jest ona w ogóle nie potrzebna. Bo właśnie po to są wakację, aby nic nie robić, nie pracować - odprężać się. Nie wiem po co komu lodówka na tydzień czasu.

nie , ale o dopłatę do lodówki w hotelu!! jak byłam 2 lata temu , to miałam w pokoju nieczynną lodówke ale nie była mi potrzebna!! a nawet klimy w hotelu nie było, teraz bedzie klima wiec po co lodówka?? on mówi że bedzie trzymać sery i wedliny a ja nie kupuje takich rzeczy (wegetarinka wiec po co mi!?!?! )

aha sprawa wygląda tak - ja nie zarabiam, rodzice mi zafundowali wyjazd, ogólem bede mieć na polskie zł około 150-200 zł , wiec 25 zł to nie bedzie dla mnie mało. i nie jestem sknera tylko muszę oszczędzać a uważam że lepiej za 25 zł zjesc niz marnowac na jebana lodówke

o czym wie?? wie o wszystkim ale sie rzuca....tak dyrektore. niech mnie rzuci ;/ ja już na niego raz na policje dzwoniłam ale uciekł tchórz :( też chce sie z nim rozstać, żałuję że z nim wyjeżdząm :(

"też chce sie z nim rozstać, żałuję że z nim wyjeżdząm" bez komentarza :)

milosc jest slepa :(