Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dreamer of perfect Poland

Wkurzaja mnie mieszkajacy w blokach - nieudacznicy zyciowi

Polecane posty

Gość Dreamer of perfect Poland

Jak mozna byc taka sierota, zeby niczego sie nie dorobic. Dom to jest cos, mieszkanie w bloku moze miec kazdy

Niech zgadne, "Dreamer" ;) ... marzysz o kawalerce a nawet Ci nikt kredytu nie chce dac, co ... ? :D :D :D

Ale się dorobiłam cholercia, zmarł dziadek narzeczonego a testament byl na niego. ale sie dorobilam! nie jestem nieudacznicą! juhu :o :o:o:o moi rodzice mieszkaja w mieszkaniu ja jeszcze tez, odkladaja na konto zeby mi wyprawic wesele pomoc w przyszlosci pomoc moim bracai ! BA ALE TO SA NIEUDACZNICY :) bo zamiast sprzedac mieszkanie dolozyc odkladana kase i kupic dom wola pomoc swoim dzieciom ... chyba znienawidze rodzicow za to :D jak mogli na to pozwolic:D hahahaha kźwa wymiekam juz tutaj :D im dluzej tu siedze tym czesciej watpie w ludzi :d

Dreamer of perfect Poland - Ach pochwal się gdzie TY pracowales zarabiajac 10 tys :) pochwal się zbudowales sobie dom? rodzice Ci zbudowali ? czy mieszkasz w jakims rozwalajacym się domu ? amoze wziales 300 tys kredytu ? och jak ty jestes zaradny :* zostań mym mężem :*

a jakbys ludzi pomiescil w domach przykladowo w takiej warszawie czy innym duzym miescie? :D

husky można by było obliczyc ile obywateli jest w warszawie i przykladowo posdzielic do na 2, ile metrow okolo ma dzialka budowloana (srednia) 2 osoby na - 1 dzialke budowlnana podzielic na powierzchnie warszawy.. nie chce mi sie szukac informacji ale napewno by był jeden dom na drugim :D nie liczac ulic itd Ogólnie to powiem tak : Mam 5 osob w domu w tej chwili. Ja ide do domu przez przypadek. ale co? mój brat tez ma miec swoj dom ?c drugi tez ? rodzice jakby sie nie daj Boze rozwiedli tez by mieli miec osobne domy ?:D to tylko okolo miliona :D kurcze gdyby wszyscy byli tak bogaci , a nie marne 10000 zl na miesiac

Gość guta
mieszkam w domku.ale chciałabym w bloku- nie muszę myśleć o remontach,węglu i drewnie do centralnego itp.-błędnie określasz tzw. "nieudaczników" i po co?

Gość uuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyy
jakos dorobiłam sie 300tys na mieszkanie w bloku i jestem bardzo zadowolona choc mieszkałam 10 lat w domku jednorodzinnym

Gość Majorka WWW. PL
Poznań czynsz za 4 pokoje 600zł w tym kablówka ,wywóz śmieci,ścieki i woda, Prad osobno

Gość ZUZALALKANIEDUZA98765
tez mieszkam w bloku na 3 pietrze, niestety nie mamy tyle pieniedzy na domek... nie kazdy zarabia ponad przecietna, moi rodzice to tylko budrzetowka - mamy ok 6 tys miesziecznie w tym full kredytow. moj narzeczony mieszka w domku, jego ex narzeczona miala wille a jej rodzice firme budowlana , mialam kompleksy na tym punkcie ale co zrobie, muru glowa nie przebije i mam to gdzies ...

moim marzeniem jest przestronne mieszkanie w kamienicy na Starym Mieście w Krakowie :) w życiu nie chcialabym mieszkać pod miastem :O albo na wsi, no bo niby gdzie jeszcze dom postawisz? W centrum?

Gość w bloku mieszkanie
kosztuje kilkaset tysięcy, zależy od metrażu i moiejsca mówisz, ze to jest nic?

Gość Haha. Ahah
Zarobil tyle dając dupy

Gość badziewakowa
a co powiesz domoludzie na ucieczkę z domu do bloku,//?? ,a jakby,s mnie zobaczył to by cI szczeka zwisła,a co innego sie podniosło hhe

Gość l/sddjmer8976 nvjkg76
a mnie wkurzaja dupki co to nie maja o co sie doczepic i atakuja ludzi bez powodu. mieszkaj sobie glupolu w domu i miej sie dobrze. ja mieszkam w bloku na 4 pietrze mam milych sasiadow i fajna atmosfere. mieszkanie nie duze, ale czyste i ladnie urzadzone. czuje sie w nim szczesliwa i nigdy nie zastanawialam sie nad tym czy ktos kto ma wiecej przestrzeni we wlasnym domu jest szczesliwszy ode mnie bo po pierwsze mnie to nie obcghodzi a po drugie ja szczescie mierze zupelnie inna miara. biedny nieszczesniku....

Następny głupol i jego durny temat,to pewnie ta co podobny już założyła:D widocznie nic iinnego nie ma do roboty,tylko nie wyrobiła ze swoją głupotą,jak jej ludzie dowalili:P

Gość uwielbiam prowokacje na temat
wyzszosci domow nad blokami :D caly rok ich nie bylo a dzis natykam sie juz na 3 i za kazdym razem ludzie lapia sie na to :D

Gość a ja idiotka odziedziczyłam
piękny, duży dom - sprzedałam go i kupiłam małe mieszkanko w bloku! :-O Ale za to do końca życia nie muszę nic robić, bo kasy mi wystarczy z tej sprzedaży! :-D