Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka katarynka

Faceci są dziwni...

Polecane posty

Miałam ostatnio taką dziwną sytuację,która wytrąciła mnie lekko z równowagi. Poznałam jakiś czas temu faceta-widywaliśmy się dość często więc miliśmy okazję się trchę zapoznać. Kilkakrotnie próbował mnie objąć,złapać za kolano i takie tam,ale ja zawsze stanowczo kazałm mu się trzeymać z daleka. Aż do pewnego wieczoru kiedy byliśmy na imprezie-ja trochę wypiłam on też nie mało...no i się zaczęło. Resztę wieczoru spędziliśmy na odludziu namiętnie się całując - z racji spartańskich warunków nie doszło do niczeg więcej...z resztą i tak na nic więcej bym się nie zgodziła chociaż on nalegał. Było nam razem dobrze i miło,chociaż wiedziałam że moralniaka mieć będę jak cholercia. Ale do czego zmierzam-gdy się spotkaliśmy on zupełnie mnie zignorował-no może poza słowem "cześć". Ja też się głupio czułam ale żeby tak totalnie olać człowieka to dziecinne było. Nie rozumiem tego, nie ogarniam tego faceta. Powiem szczerze że trochę mnie zabolała cała ta sytuacja.

Gość kasiulkaaajak
jak dla mnie to ten facet mysla tylko o jednym a ze ty bylas taka nie dostepna to dal sobie spokoj juz tacy faceci sa ale dobrze ze ty sie szanujesz:)

Ale on miał od razu jasną sytuację postawioną, od początklu naszej znajomości wiedział,że na wiele liczyć nie może bo nie mam w zwyczaju sypiać z niwiadomo z kim. I akceptował to. Ja nie miałam z tym żadnego problemu, całowaliśmny się, było fajnie więc po co teraz jakis fochy stroić i zachowywać się jak skończony dupek.

Gość kasiulkaaajak
wiesz postawilas mu warunek i wiedzial ze nie jestes taka ale moze myslal ze jak troche sie poznacie to w kocnu ulegniesz ale ze tak sie nie stalo to teraz zachowuje sie jak dupek nie martw sie tez kiedys na takiego trafilam myslal ze tez zmienie zdanie ale nie chodze do lozka tak odrazu to nie jest dla mnie sport

Gość a po ch.j mi całki
To widze że mamy podobne myślenie. Ale on nie wydawał się tego typu facetem :/ No ale jak to niektórzy mówią i tak wszyscy faceci kłamią :) Najgorsze jest jednak to,że zaczął mi się podobać. Ale ja mam takie szczęście do facetów-że albo trafi się dupek,albo okaże się że zonaty :) Czy fajn faceci już wyginęli??

Gość zzzzaaaaaa
ja przezylam cos podobnego dupek jeden... ehhh....

Gość kasiulkaaa...
ci fajni albo zajeci albo zbyt niesmiali zby zagadac:D

Gość zzzzaaaaaa
teraz mam cudo chlopaka:) moze udalo mi sie zlapac ost egzemplarz :)

Gość ewlineczkamała
A u mnie okazują się albo dupkami, albo żonaci,albo jak ostatnio giną w wypadku....chyba mnie nikt nie przebije ;/

kasiulkaaa -> nikt nie broni dziewczynom zrobić pierwszy krok ;p autroko -> trafiłaś na takiego co chciał ciebie tylko zaliczyć i zostawić

Gość kasiulkaaa...
ja na szczescie trafilam na takiego fajnego i juz 2 lata jestesmy razem:D

Gość ewlineczkamała
Leviatan - ale Kasia ma rację, z resztą u nas nadal jest przyjęte że to facet robi pierwszy krok. Z resztą wielu mężczyzn nie lubi kiedy dziewczyna przejmuje inicjatywę.

Zazdroszczę Wam dziewczyny. Ja jakos nie mogę trafić na tego swojego księcia z bajki :)

Gość kasiulkaaa...
jak kobieta przejmuje inicjatywe to potem facet jej nie szanuje takie moje zdanie

Gość ewlineczkamała
kasiulkaaa... ja też mam takie zdanie. Kobieta musi się szanować. Jak czasem popatrze na te dziewczynki (bo kobietami to trudno je jeszcze nazwać) jak się kleją do facetów a oni później się z nich śmieją i opowiadają która udało się szybciej przelecieć. Ogólnie większość facetów to ma cos z głową nie tak. Nie wszyscy - zdarzają się też tacy którzy są naprawdę warci uwagi, ale takich jest coraz mniej i zazwyczaj zajęci...niestety

Gość ewlineczkamała
Levviatan - ale inicjatywa w czym? W tym,że kobieta podejdzie do Ciebie pierwsza żeby się zapoznać czy ta która np. pierwsza Cię pocałuje lub zacznie się do Ciebie pierwsza dobietrać. Jesli chodzi o tą 2 opcję to...na miejscu faceta nie darzyłabym jej wielkim szacunkiem.