Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Knurowianka :)

Czy jest tu ktoś z KNUROWA ????

Polecane posty

Hej :) Czy jest tutaj ktoś z Knurowa? Kiedyś widziałam w stopce jakiejś dziewczyny, że mieszka w Knurowie, ale nie pamiętam nicku.... Czy ktoś tak jak ja mieszka w tym pieknym mieście :) :) :) ? Chodzi o Knurów w woj Śląskim, zeby nie było :)

Gość olussss06
O Cześć! Ja jestem z Knurowa. :)

Witaj :) WOW, byłam pewna, że ktoś z tego miasta też przesiaduje na tym zacnym forum :)

Gość olussss06
Myślę, że sporo owych osób tu jest ale nie chcą się ujawnić hehe :P

Gość o zesz Ty :p
Ja jestem z Maciorowa :D a ciocie mam w Wieprzowie

No, ja też tak myślę, ale przecież nie każę się nikomu tutaj przedstawiać :) Tylko tak pytam, bo na pewno się z kimś tutaj rozmawia a ta osoba moze mieszkać blisko :) Co do Maciorowa i Wieprzowa - to kiepskawo, Knurów to zdecydowanie ładniejsza nazwa :)

Gość a ja.................
mieszkam prawie w Raciborzu (5 km) :P a mam koleżankę z Knurowa :) studiowałyśmy razem:P

Gość max 87
Mania ma w stopce Knurów :o

Gość olussss06
taka ładan pogoda a Ty na cafe siedzisz, mi jeszcze godzinka pracy została i jakoś staram się wypełnić ten czas, tak szybciej minuty lecą hehe :)

Noooo, ja siedzę na kafe z nudów :( Mam małe dziecko, które właśnie śpi, dom wysprzątany, już po obiedzie więc nie mam co robić.... Co do Raciborza - to ładny rynek macie :)

O, dokładnie, to Mania miała w stopce ten Knurów.

Gość olussss06
To teraz tylko czekać jak maleństwo się obudzi, męża za rękę i na spacer :) A ile ma maleństwo? Gdzie spacerujecie? Masz jakieś ulubione miejsca?

No, w sumie mały już nie taki aż mały bo ma 1,5 roku :) Gdzie spacerujemy? NAjczęściej po lesie w okolicach ul. Rakoniewskiego, bo tam niedaleko mieszkamy.... No a spacer już dziś zaliczyliśmy i to dłuuuugi :)

Gość olussss06
yhm to teraz zabawa z maluszkiem :)

No tak, coś robić trzeba.... A Ty ile masz lat?

Gość o zesz Ty :p
jolazabrze.--------------> Morde stul. Ja mieszkam w maciorowie. Ale no Ty w knurowie wiec duzo nas laczy ;*** wieprzowo tez jest niedaleko

Gość olussss06
20 :)

Mój tato pracował kiedyś w Knurowie na kopalni :) ja mieszkałam w Gliwicach ,ale wieki temu to było :) przed Gliwicami mieszkaliśmy na takiej wiosce Bojków /Bojkowo koło Knurowa :D fajnie było

Ja mam 23 :) Co do tego Wieprzowa i Maciorowa to są takie miasta naprawdę? Jolkazabrze - ja w Zabrzu sie uczyłam.

Ryjekk - no, Bojków jest mi dobrze znany, omijam Bojkowem Korki jak jadę do Gliwic :) A teraz już nie mieszkasz tutaj nigdzie?

Gość olussss06
Ulice Bojkowato teraz najelpsze połączenie Gliwic z Knurowem, bo nie stety to co się dzieje na Rybnickiej to jakiś koszmar! Ale trzeba mieć wytrzymałe zawieszenie żeby śmigać przez Bojków lub jechać żółwim tempem :]

Gość olussss06
A o miejsca na spacerki pytałam dlatego bo mam młodszego brata (ma 2,5 roku) i nie wiem na jakie place zabwa z nim chodzić bo się szybko nudzi i ucieka hehe ;) ogólenie to łobuz jest... ehh

Nooo, jak się ma pecha to i na Rybnickiej się swoje odstoi i na Bojkowskiej niestety. Jak mam jechać do Gliwic to mnie aż skręca czasem :( To nie jest jazda :( Kiedyś Na Rybnickiej był korek od Nieborowic a w Bojkowie droga obok GWSP zamknięta to stałam 2 godziny w korku :(

Gość olussss06
Ja lece bo zaraz pracę kończe :) pozdrawiam i do sklikania hehe ;)

Olussss, w kswetii placu zabaw nie pomogę niestety. Jeszcze w sumie na żadnym Knurowskim nie byłam. Ogólnie u nas teraz panuje moda, że wszystki piaskownice zasypują i kwiatki lub choinki w nich sadzą.... Ja mam piaskownice, zjeżdżalnię i huśtawki na ogródku, także nie wiem gdzie jest jakiś fajny plac zabaw w mieście. A w sumie gdyby był jakiś fajny to chętnie bym się tam z małym wybrała.

Olus - no to papa :)

Jest ktoś jeszcze z Knurowa?

Nie nie mieszkam już w tym regionie :)wróciłam w korzenie na dolnyśląsk :)ale mieszkałam kilka lat z tatą jak pracował w kopalni na wynajmowanym w Bojkowie u dziadków takich ,mieli dom z sadem ,coś fantastycznego ,super dzieciństwo :) do Knurowa często jeździliśmy z tatą do znajomych jego :) już dawno tam nie byłam ,ale mój tato został w Gliwicach ma tam swoją rodzinę i mieszkanie i pracę :) czasem ich odwiedzam ,ale tak wszystko się zmienia ,że kiedyś się zgubiłam jak jechałam w odwiedziny :D jak mieszkałam w Bojkowie to chodziłam do Knurowa do sklepu na zakupy ,taki sklep koło bloków(pierwsze od strony Bojkowa ) był chyba Społem kiedyś :D a obok stały takie małe kioski :D

Ryjekk - fajnie, że masz miłe wspomnienia z tego regionu :) Ja tam lubię moje miasto i pobliskie też :)