Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka_23

Ze mna chyba jest cos nie tak...

Polecane posty

Gość malenka_23

Pewnie spotkaliście sie z niejedną taka historią jak ta, która zamierzam tu po krótce opisac. Otóz jestem juz w małzeńswie jakis czas, mam wspaniałego, przystojnego męza i nie pisze tego po to by się znim chwalić ale po to bym zrozumiała, gdie popełniam bład. O mnie samej mówią, że jestem atrakcyjna kobietą, ktora przyciaga wzrok occzywisci płci przeciwnej. Wracając do męża, jak juz wspomniałam jest przystojnym facetem,ewidentnie kobiety na niego lecą i to nie takie młódki tylko takie już zdrowo po 30 a nawet po 40. Mąz jest po 30.Ja sama nie wygladam na swoje lata, ludzie dają mi 25 a mam 10 wiecej. mój problem to moja zdrosc o niego ale nie taka chorobliwa. Odnoszę wrazenie ze jemu schlebia to ze te kobiety tak patrza za nim. Niejednokrotnie była taka sytuacja gdzie in ogladał sie badz patrzyła na jakąs atrakcyjną dziunie. Nie robiłąm mu nigdy awantur z tego powodu, zawsze gdzies to tłumie w sobie, choc kiedyś pamietam poruszyłam ten temat,co takiego mają "te" kobiety a cego mnie brakuje. Maz zawsze podkresla jaką to ja jestem sexowana piekna bleble. Zastanawaiam sie skoro tak jest to po co faceci oglądają sie za innymi. Boli mnie to. Czy moje myślenie jest błedne, czy moze jestem przewrazliwiona??

"po co faceci oglądają sie za innymi" To odruch warunkowy. Jedyny sposób w jaki można temu przeciwdziałać to trzymać faceta na psychotropach przez 24 godziny na dobę. :p

Gość malenka_23
No tak konkretów to ja sie tutaj spodziewac nie moge. Wyobrazcie sobie ze to Wasza kobieta oglada sie za facetami, dlaczego wtedy nie powiecie ze kobiety sa wzrokowcami

Moja, bywa, że się ogląda. No i co ? Dopóki twój facet nie gubi slipów po drodze z pracy nie masz się czym martwić. ;)

Gość malenka_23
Czyli co mam pozwalac na takie zachowanie w mojej obecnosc?? Kobiety sie do niego śliną i tez mam na to pozwolic i patrzyć sp0okojnie?? To ja tutaj czegos nie rozumiee?? To po co mi mówi jak na niego działam,ze moje ciało przyprawia go o dreszcz, ze seks ze mna to prawdziwa rozkosz,Ze życie ze mna jest przyjemnoscia.

Gość po co się męczysz
Napisz tutaj gdy Cię zdradzi bo teraz nie bardzo wiadomo o co biega....:D

Gość malenka_23
nie wydaje mi sie.... jesli wiec skonczy sie to inaczej to tez bede miała problem 15 latki?? niesadze! Co wtedy usłysze, ze nie chcial?? Nie wierze za zadna z wa nie znalazła sie w takiej sytuacji

Gość ostro sie wzielam
Odnoszę wrazenie ze jemu schlebia to ze te kobiety tak patrza za nim no 5o jest oczywsite i ka\zdy koles tak sie zachowuje...zrestza nie tylko koles ale i kobieta.......to jest NORMALNE!!!

Maleńka, to tak jakby walić linijką przez łeb psa Pawłowa, za to że ślini się na widok sztuki mięsa. Zwierzak ślini sie bo jest tak uwarunkowany. Ale facet nie rzuci się na każdą napotkaną laskę, bo są jeszcze jakieś uwarunkowania społeczne, zasady, system wartości, uczucie, które żywi do ciebie itp. :)

klon_ no nie mów, że faceci są aż tak prywitywni, że kierują się jakimiś uwarunkowanymi instyktami. A gdzie przyzwoitość? Mamy 21 wiek heloł!! Generalnie uważam ,że nie ma nic złego w oglądaniu się za innymi dziewczynami/facetami- grunt to robić to tak, by nie ranić innych osób.

Jeśli zaczniesz mu skracać smycz, czynić wymówki, czepiać się, skutek będzie odwrotny do zamierzonego. Zamnknie się w sobie. Zacznie się od Ciebie odsuwać. Odpuść. Jeśli zacznie zdradzać będziesz wiedziała. Mało który face potrafi to ukryć na dłuższą metę. Zwłaszcza przed czujną żoną. Rozmawiajcie o tym na luzie, nie traćcie kontaktu, a będzie OK. Z tym ostentacyjnym ogladaniem się za facetami to niezła myśl. ;)