Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

co sadzicie o pracy rejestratorki?

Polecane posty

bo byc może taka dostane. Praca w klinice stomatologicznej. Do moich obowiazków nie bedzie nalezec mycie kibli jak to czesto bywa:P na poczatek dostane najnzsza krajową i umowe o prace..na okres próbny potem ok 1400-1500 zl wynagrodzenia

Jest ok, ja tak zaczynałam :) Umawiasz ludzi przez telefon, wypisujesz karty pacjenta, kasujesz pieniążki i się uśmiechasz :P

Gość wg mnie calkiem ok

Potem awansowałam i szefowa przeniosła mnie do innej swojej firmy, żebym mogla rozwijać się jeszcze bardziej :)

Taka płaca jest wszędzie, więc póki co musi wystarczyć. Z tym, ze ja zaczynałam ze średnim wykształceniem. A Ty jakie studia skończyłaś?

uniwersytet medyczny .Analityke medyczna..ale niestety pracy u mnie w zawodzie nie ma..juz szukałam wszedzie w moim miescie, z roku jedynie 3 osoby dostały prace w zawodzie

w przyszłości chce zajmowac sie czym innym, ale musze podszkolic angielski, chce pracowac jako asystent badan klinicznych badz w klinice bezpłodności czekam az otworza szpital tpo moze uda mi sie wcisnać z odrobina szczescia i znajomosci chce zrobic prawko

Musiałam już uciekać, ale gdybyś dzisiaj chciała pogadać to jestem do Twojej dyspozycji :) A co do pracy, to wiadomo, że na początku trzeba zdobyć jakieś doświadczenie, więc jeżeli masz okazję to przyjmij tę pracę. Lepsze to niż siedzenie w domu ;)

Gość fyfddf
praca lekka, wiec nie martw sie:) ja jeszcze rok temu marzyłam o zdrowiu publicznym lub fizjoterapii, ale zrezygnowałam z marzeń, bo nie ma po tym pracy:( wybrałam finanse i rachunkowosc