Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa64342

czy to mozliwe tak szybko??

Polecane posty

Gość alexa64342

witam wszystkich. mam problem z miesiaczkowaniem. zaczełam w wieku 13 lat( teraz mam 19)i przez te 6lat miałam moze z rok miesiaczki razem. jestem leczona od 3lat i nic mi nie pomaga, chormonow(tabletek) mi organizm nie przyjmuje.w wieku 17lat ginekolog mi powiedziała zebym juz sie starala o dziecko.ale ja mialam szkołe itp. i teraz zaluje ze nie posłuchalam! teraz poł roku temu ginekolog powiedziała mi ze jedyne wyjasnienie tego wszystkiego jest menopauza bo mam rowniez jej objawy. teraz czekam na wyniki ostateczne. za dwa tygodnie maja byc. boje sie wyroku ze nigdy nie bede mogła miec dzieci. moze i jestem jeszcze mloda ale nie wyobrazam sobie ze nie bede miała nigdy dziecka. bardzo sie tego boje. czy to mozliwe ze to menopauza?? odpiszcie

Gość mokateee
słyszałam o takich przypadkach. czekaj na wyniki. jeżeli okazałoby się, że nie będziesz mogła mieć dzieci musisz się pogodzić z tym. nic innego nie zrobisz. zawsze możesz mieć dzidziusia dzięki adopcji (biurokracja polska jest zniechęcająca, ale cóż...). pomyśl jak wspaniale będzie żyć z poczuciem że pokochałaś taką porzuconą, niewinną, kochaną istotę i dałaś jej miłość i dom :) gdybym ja nie mogła mieć dzieci bardzo chciałabym je adoptować. Osobiście znam kilka osób, które adoptowały dzieci i są to bardzo szczęśliwe rodziny.