Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllik

nie mogę zrobić loda

Polecane posty

Gość ulllik

od niedawna staram się zrobić facetowi loda, ale nie wychodzi mi to do końca ,gdyż obrzydliwy jest dla mnie płyn ,który wydziela się zaraz po podnieceniu ....;/ mało tego mój facet uwielbia gdy staram się zaspokoić jego potrzeby czy jest na to jakaś rada??

Gość pappapap
wlasnie, a ja zrobilam 1 raz, ale tez nie wyszlo :( kazal mi wlozyc do buzi i jeszcze reka robic... szlo mi fatalnie, mimo, ze byl b. podniecony. musialam skonczyc reka :( help

Gość Jasio_Sałata
Tak jest rada polubić albo zostawić faceta i związać sie z kobietą:) tam jak wiemy nie ma żadnych płynów::)

Gość ulllik
ja juz ktorys raz próbuję .....a czy on zrobił ci minetke?

Gość ulllik
nie zostawie nie ma opcji ;> nie ma płynow dlatego facetom lżej

Gość jako baba mam ochote 5 razy
nie ma płynow dlatego facetom lżej ale bzdeta kobieta ma swoj sluz a gdy jest podniecona jest cala mokra i zapewniam ze facet ma co smakowac i lizc

Gość pappapap
nie zrobil mi to w aucie bylo :P w sumie zaluje, ze zrobilam, bo dziwnie miedzy nami jest, mowi, ze lubi mnie i niczego nie obiecuje :( nie mamy juz 20lat :( znamy sie z 3m-ce tak mnie rozbudzil paluszkami, a lubie jegoi malego, ze zaszalalam :P

Jakoś tam, co prawda z trudem, jestem w stanie zrozumieć, że komuś nie smakuje sperma. Ale przecież preejakulat jest bardzo dobry w smaku. Jedynie lekko słony, a poza tym w zasadzie bez smaku. Poza tym smaku dodaje świadomość, że to w pewnym sensie dzięki mnie się ten płyn pojawia.

Gość sgfsdvbdb
Smak spermy? Hmm... jednym słowem jakby przeterminowana gęsta śmietana... Ale z czasem da się do tego przyzwyczaić... :P

Gość jako baba mam ochote 5 razy
sgfsdvbdb smak spermy zaleyz od tego co facet je jak jak duzo slonego smakuje slono jak jadl np ananasy smakuje slodko jak pil piwo smakuje piwem jak palil papierosa smakuje papierosem i tyle