Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o radeee

pomocy..infekcja ukladu moczowego chyba...

Polecane posty

Gość prosze o radeee

pilnie potrzebuje jakiejs rady....w czwartek mialam takie ostre zapalenie ukaldu moczowego jakby, bo ciagle chcialo mi sie sikac i bolaly mnie drogi moczowe, poszlam do lekarza, przepisal mi antybiotyk...i biore go od 3 dni i nic....caly zcas mam parcie na pecherz...druga sprawa to ze mam bakteryjne zapalenie pochwy niewyleczone , planowalam isc do ginekologa jak skocnze brac antybiotyk ale teraz sama nie wiem co mi jest..czy mam zapalenie ukladu moczowego czy poczwy..lekarz u kt bylam byl takim totalnym chamem ze o nic nie pytal , i wogole sprawial wrazenie jakby chcial mnie stamtad wyrzucic, przepisal tylko ten antybiotyk i tyle. a ja nawet nie wiem jak dlugo go mam brac. boje sie ze niepotrzebnie biore antybiotyk ( duomox) bo moze to jest spowodowane przewleklym zapaleniem pochwy? czytalam dzies ze moga byc podobne objawy....co mam teraz robic...?

Gość prosze o radeee
czytalam ze na infekcje pochwy dobry jest kwas borowy, ale jak go sie stosuje?

Gość prosze o radeee
prosze niech ktos cos napisze

Gość prosze o radeee
uppppppppppp

Gość prosze o radeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość antybiotyk bierze się
minimum przez tydzień. Zresztą w ulotce wszystko napisane. Czytać potrafisz chyba, a ulotka chamska być nie może. Poza tym działanie antybiotyku widać dopiero po 3 dniach

Gość czesto infekcje
pochwy i pęcherza idą w parze i leczy się je kompleksowo... na pęcherz najlepszy jest chyba furagin albo macmiror, do tego jakieś globulki dopochwowe z antybiotykiem. Idź do jakiegoś dobrego ginekologa.

Gość prosze o radeee
nie ma na ulotce nic.....zreszta ok moge sobie brac przez tydzien ale co jak to nie od zapalenia ukladu moczowego a od zapalenia pochwy? bo to parcie na pecherz nie jest takie silne tylko po prostu chce mi sie siku...nic mnie nie boli juz tylko to sikanie...

Gość af
hej prawda jest taka, że mogło dojść w twoim przypadku do "rozsiania" sie tego zapalenia z pochwy na cewkę moczową i odwrotnie. W takich sytuacjach wymagane jest zrobienie badania moczu i dopiero wypisanie odpowiednniego leku no i u Ciebie to koniecznie coś jeszcze na to zapalenie bakteryjne pochwy, bo inaczej jedno i drugie będzie Ci się ciągnęło, jak nie jedno to drugie albo razem...idz do dobrego gina, powinen zlecić badanie moczu i dac leki i na to i na to co do duomoxu - nie pamietam już co brałam, mi przeszło po 5 dniach chyba

Gość prosze o radeee
dzieki , w srode pojde do ginekolozki, mam andzieje ze cos zaradzi..