przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 wyżej sraja niz dupe maja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 eee tam, nie generalizuj...i dramatu nie rób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Przesadzasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red high hills shoes 0 Napisano Sierpień 23, 2010 yyy...ale o co chodzi? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 uważacie się za miss swiata heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rus1 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Powiem ci coś ciekawego- nie tylko na kafe kobiety są takie. Nie wierzysz to sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta_po_40 Napisano Sierpień 23, 2010 przesadzasz szczylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ja przsynajmniej mam podstawy zeby uwazac sie za przystojnego a wy...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czereśniowy sad Napisano Sierpień 23, 2010 mają zbyt wysokie mniemanie o sobie ale nie wszystkie :) niektóre są ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red high hills shoes 0 Napisano Sierpień 23, 2010 daj już spokój. tylko ograniczony człowiek wsadzi wszystkich do jednego wora :P a co powiesz o facetach na kafe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta_po_50 Napisano Sierpień 23, 2010 to wszystko dlatego, że masz uczulenie na agrest, przystojniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta_po_40 Napisano Sierpień 23, 2010 jasne jestes zerem panie Ziober Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Sierpień 23, 2010 udowodnij, ze masz te podstawy moze... ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 23, 2010 stulejka sie nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Tak, wszyscy tu zebrani wierzymy, że jesteś ponadprzeciętnie przystojny weź sie ogarnij:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Facet, od rana zadajesz za dużo tendencyjnych pytań, a jedyne co zdołasz przyciagnąć osobowością taką jak twoja, to wygłodniałe samice komara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta_po_60 Napisano Sierpień 23, 2010 faceci tutaj są wyjątkowo mili, kulturalni i super przystojni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maszynka do milelenia mięsa Napisano Sierpień 23, 2010 aaahahaahaha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 nie muszę udowadniac pasztety kto chcial ten mnie widzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 23, 2010 oj ze śmiechu aż źli nika wpisałam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 klon rozbawiles/las mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 klon_ to facet:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Chantalka - to nie moja wina. Taki się urodziłem. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 klon_-uświadomiłam po prostu Tofu. Dlaczego od rana się mnie czepiasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 23, 2010 błąd. takie samice jakich ty w zyciu nie mailes pod soba i miec nie bedziesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ja juz nie wiem o co chodzi na tym topiku:-O:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
entkastudentka* 0 Napisano Sierpień 23, 2010 bo mają okres :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red high hills shoes 0 Napisano Sierpień 23, 2010 ah ci zadufani w sobie faceci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Autorze ale z Ciebie PAJAC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach