Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego?

DLACZEGO ? ? ?

Polecane posty

Gość Dlaczego?

Witam mam takie oto pytanie przeglądając tematy na tym forum zauważyłam dużo pseudo wróżek ,które dla zabawy bądź nudy wciskają ludziom kit a jest tu dużo takich ludzi pełnych nadziei ,że oto "wróżka " przepowie w kilka sekund co ja czeka ciekawe co to za wróżka która w tak szybkim czasie rozłoży niby tarota czy jeszcze coś.Ludzie ja nie wiem co wy w tym widzicie na jednym topiku czytam,że jakaś życzliwa dobra kobieta pisze,nie wierzcie jej ona na innym forum sama chciała ,by jej powróżono a wy co dale zadajecie pytania i spodziewacie się odpowiedzi którą ktoś wymyśli jak leci co przyjdzie do głowy.I tu moje pytanie co za wróżki siedziały by na forum i wróżyły cz to nie wydaje sie dziwne ? Więc proszę " wróżki" zastanówcie się po co to robicie bo moim zdaniem to nie jest fajne .Wyobraźcie sobie siebie w takiej sytuacji i co fajnie ? domyślam się,że nie.Więc dlaczego to robicie ja nie rozumiem

Gość ja rozumiem nudę w necie
ale nie rozumiem osób, które się zgłaszają do takich wróżek.

Gość Dlaczego?
SŁUCHAJ TU SĄ TAKIE WRÓŻKI,ŻE NIE MA CO NAWET JA MOGĘ NIĄ BYĆ ALE NIE ROZUMIEM LUDZI DLACZEGO TO ROBIĄ I CHCESZ BY KTOŚ WCISNĄ CI KIT ? ? ?

Gość Dlaczego?
JA TEŻ NIE ROZUMIEM

Skończą się wakacje to coraz mniej "wróżek" będzie tak łaskawych i już nie będą wróżyć z klawiatury :)

Gość Dlaczego?
+DOKŁADNIE TAKIE MAŁOLATY WRÓŻKI HA HA HA

Gość Dlaczego?
może ktoś jeszcze sie wypowie chcę znać wasze poglądy na ten temat

Gość malina3426t555
ja zadaje pytania nie wiem.. tak jakos z ciekawosci co odpowie :) nie biore sobie tego powaznie do serca, bo wiadomo ze wszystko zalezy ode mnie .