Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna Jo

Sponsor- lubelskie

Polecane posty

Gość Joanna Jo

Szukam sponsora z lubelskiego, jestem ładną blondynką, 24 lata. Tylko poważne oferty.

Gość NATALA...
ZA robotę się weż suko

Gość Joanna Jo
Praca nie jest dla mnie, zresztą... trudno znaleźć dobrze płatną ;) A tu mało roboty i szybka kaska :) Nazywajcie mnie jak chcecie- nie działa to na mnie ;)

Gość Joanna Jo
Dlaczego? Czy ja komuś coś złego robię?? NIE! A jak już, to sobie. Więc czemu taka reakcja? :)

Gość af
jesli praca nie dla Ciebie to po co opisujesz swój wygląd wiemy już zatem, ze do tego jestes jeszcze głupia

Gość klarneciarz
jak chcesz sobie coś złego zrobić to się potnij szmato i zamilcz na wieki

Gość Joanna Jo
Prosiłam tylko o poważne oferty :) A każdy ma prawo robić, co chce, więc czemu potępiacie? To moje życie prywatne i prawo do niego..

Gość Joanna Jo
af Chyba coś ci się porypało- właśnie dlatego, że praca jest nie dla mnie to opisuję swój wygląd ;) Sponsora raczej będzie on obchodził a potencjalnego pracodawcę raczej nie bardzo (chyba, że ma coś ze sponsora , leci na wygląd pracownic i zatrudnia tylko niezłe dupy.. :)

Gość Joanna Jo
lubię scat, jestem uległa

Gość Joanna Jo
Związek lesbijski z chęcią- pod warunkiem, że na zasadach sponsoring, bo mi chodzi o zarabianie a nie darmowe pieszczoty... :)

Czytaj uważnie- mam 24 lata, rodzice dawno mnie nie utrzymują ani kontrolują, więc proszę nie mierz wszystkich swoja miarką tzn kontrola rodziców, naciąganie ojca, molestowanie w dzieciństwie. Jeżeli Ty tak miałaś- nie znaczy kochanie, że każdy miał takie piekło ;)

Wulgarna Psycholka Nie zgodziłabym się, takie wynalazki nie dla mnie, a mieszkanie mam, chodzi mi tylko o kaskę ;)

Poza tym- ja nikogo nie naciągam przecież- on dostaje sex, ja kasę- czysty biznes, gdzie tu naciągactwo? Nikogo nie okradam i nie wymuszam :)

Psycholko nie da rady, ja nie lubię takich wynalazków, to nie dla mnie a próby przekonywania nic nie dadzą ;) A gdzie mieszkasz tak w ogóle? Zresztą.. jak już mówiłam- mam mieszkanie..

Ja jednak wolę mężczyzn, poza tym- szukam sponsoringu a nie tylko miłego spędzania czasu ;)

Gość Joanna podaj maila

Nie rozumiem tego obrażania tej kobiety. Seks za pieniądze jest znany od lat. Jedyną przeszkodą dla kobiet, które nigdy tego nie zrobią - takich jak ja - jest moralność. Ogólnie jednak nie ma w tym niczego złego. :) Kobieta chce zarobić, facet pobzykać i już. Żyjemy w czasach gdzie o seks o niebo łatwiej, niż o miłość.

Gość Joanna podaj maila
a jak mam sie z Tobą skontaktować? chcesz się umawiać za pomocą forum?? :o:o

Gość smutna dzis.....
Joanna i bardzo dobrze myślisz, tez mam sponsora, u mnie w mieście mało kto 3000 zarabia a ja mam :P

Gość ale dlaczego Joanna...?
:o

to Twoje prawdziwe imię? :)

imienia się nie wybiera. Masz rację w Lublinie czy w ogóle na lubelszczyźnie ciężko o pracę, ale żeby od razu uciekać się do sponsoringu...