Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjskjdksd

czy ta idiotka zrobila to celowo??

Polecane posty

Gość sdjskjdksd

poznałem ją rok temu na sympati ale zerwałem bo mialem jej dosyc nie ufalem jej upierdliwa byla i meczyla mnie bardzo dlugo.Wiele razy zakladała fikcyjne profile na sympati i patrzyla czy na nie weidę.. dzis wchodze na profil osoby o imieniu jej przyjaciółki ktorej nigdy nie widzialem i tam opis wymarzonego partnera "moja przyjaciółka miała ideał przystojny brunet o niebiskich oczach interesujacy sie sztuką i po pewnym czasie zaczeła opowiadac o swoim nowym facecie mowila o nim w idealny sposb piekny symetryczne rysy oczytany..Gdy zobazyłam owego pana przypadkiem znia na ulicy byłam przerazona tak odbiegał od jej oczekiwan ryzawy z brzydkim nosem i jedna noga dłuzsza a druga krotrzą,do tego jak sie potem okazało strtaszny prymityw bez szkoły ublizał jej umniejszał i miał obrzydliwie białe ciało jak sie potem dowiedziałam przypadkiem miał bielactwo którego w jej mniemaniu "nie widac ani troszeczkę..Dla niej ideał wymarzony...zupełnie rozny od tego czego szukała..Jak sami widzicie panowie nie bede pisała tu o wymarzonym partnerze bo jak sie zakochamy to gusta nam sie zmianiają i nawazniejsze jest to coś" czy sadzicie ze profil zalozyla ta kretynka by mi dopiec.W sesnie moja byla bo wie ze zagladam na sympatie? czy sadzicie ze to byla napisała zeby mi dopiec

Gość ahahhahahahahhaha
to mogla byc jej przyjacióka

Gość reżerą
jak czytam co napisała ta laska, to pękam ze śmiechu jak można takie miernoty kochać - styl poniżej gleby i do tego jeden wielki bełkot. ja bym taka kopnął w dupę i z przyjemnością patrzył jak znika za najwyższymi chmurami. chłopie, gdzie masz jaja?

Gość reżerą
apropo sympatii, uważam, że konto tam zakładają sami kretyni. widać podobne trafiło na podobne :D :D :D

Gość jdkjz\cerd
ja z ta dziwka zerwalem 2 lata temu

Gość reżerą
"poznałem ją rok temu na sympati " ;) ale jajca!!!! :D

Gość helga33333
Hehehe nieźle po Tobie pojechała...

Gość srsrfsfss
to niby ta jej przyjaciółka bo zdjecie jest jakieis innej laski ale mi sie wydaje ze prowokacja jest jej

Gość Turqssss
aha a to ty jestes ten ryzawy z bielactwem?

Gość srsrfsfss
mam niewielkie plany na czole

Gość srsrfsfss
ta szmata o mnie walczyla wiele miesiecy a teraz zalozyla taki profil bo czuje się dotknieta tym ze tyle razy kazalem jej "wypierdalac"jesten pewien ze to nie jej kolezanka tylko ona bo wie ze odwiedzam profile dziewczyn

Gość hymka
polecam Terapie ....

Gość panek nie krystaianek
Kopnij ją w dupę, po raz któryś, a żeby mieć spokój nie odwiedzaj sympatii.