Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guarana34

Pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość guarana34

Dziewczyny o czym mogą świadczyć niebieski żyłki na piersiach? Ida tak w dół sutków ale nie jest ich zbyt duzo czego to moze byc oznaka?? Jestem tydzien po okresie wiec nie wiem co mam sama myslec co o tym sadzicie? Troche sie denerwuje bo podobno to objaw ciazy choc moje piersi wogole sie nie zmienily bo sa takie same... Odpiszcie pliz....!!

Gość emilka18884
Witaj. ja też mam takie żyłki . słyszałam ze jest to spowodowane np. rośnieciem piersi albo zmiana masy ciala, nie masz się czego obawiać jeżeli jednak Cię aż tak bardzo to niepokoi to zapytaj lekarza przy wizycie.

Gość guarana34
Hmmm rosnac to raczej mi nie rosna bo mam piersi dosyc male i juz hoho mi nie rosna... a zmiana masy ciala to moze przez to bo ostatnio spadlam jakies 4, 5 kg w dol wiec to moze byc przez to? No wlasnie bede musiala chyba bo wczoraj to zauwazylam i troche sie przestraszylam:/ Dzieki za odpowiedz:)

Gość emilka18884
ja też dosyć mało wazę .kilka miesięcy temu schudłam i zaczęły sie pojawiać i są po dzień dzisiejszy. :)

Gość guarana34
No wlansie ja od 4 miesiecy stracilam tyle i piersi staly sie troszke inne ale dopiero wczoraj te zylki wyszly.. nie jest ich duzo i ida od polowy piersi w dół do brodawki a przestraszylam sie bo 5 dni przed okresem uprawialismy z chlopakiem seks orlany i wiesz bylo tego plynu troche bo pierwsze ja jemu i potem sie calowalismy i po min lub 2 on mnie... ale okres potem mialam normalny jak zawsze obfity i wgl ale od wczoraj troche schizuje...:( to myslisz ze to od utraty wagi jest i niepotrzebni sie denerwuje?

Gość emilka18884
Nie masz się co martwić dostałas normalny okres wiec juz sie nie denerwuj .

Gość guarana34
No wiem okres=brak ciazy ale my kobiety czasem niepotrzebnie schizujemy:) dziki:)

Gość emilka18884
Czasem aż za bardzo :)Nie ma za co:)

Gość dokladnietaktocoswiecejnizrap
rozstepy :D tez je mam