Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nxnjgn

Jak usunac akryle??

Polecane posty

Gość nxnjgn

mam juz odrost na paznokciu a nie chce ich wypelniac znowu, zrobilam je tylko na swoj slub ale chcialabym sie ich pozbyc, probowalam sama je oderwac ale nie dam rady

Gość sylwus2010
to może spiłować?:)

Gość w zadnym razie nie zrywaj ich
na sile, zniszczysz sobie plytke paznokcia, jezeli nie chcesz usunac akryli u kosmetyczki, mozesz to zrobic sama w domu jedna z metod to usuniecie akrylu moczac je w acetonie, rozpuszczona "galretke" sciagac patyczkiem do odsuwania skorek. Mozesz tez probowac spilowac, pilnikiem, ale robiac to bardzo delikatnie, aby uniknac przepilowania plytki, co tez moze prowadzic do jej uszkodzenia.

Gość Leśna-driada
tez mam ten problem,ale mi zaczely jakby same odpadac,to znaczy tak odstawać... i chacza mi o wszystko.. oderwałam je,co strasznie bolalo,mam zniszczona płytkę i do krwi zdarte... Nie próbuj tej metody

Gość czeska2221
to logiczne ze nei mozna ich zrywac. wystarcza waciki, aceton i sreberko. waciki namoczyc w acetonie, przylozyc do paznokcia i owinac mocno wreberkiem zeby sie trzymalo. pozniej odsunac patyczkiem. jak wszystko nie zejdzie powtorzyc to jeszcze raz.

Gość oviddof
tak... i zniszczyc sobie paznokcie, dlatego wlasnie swoje paznokcie powierzam tylko Ani z denique

Gość czeska2221
glupia reklama.