Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gambit

6 Weidera czy faktycznie te cwiczenia są skuteczne

Polecane posty

chce wyrzezbic sobie brzuch znalazłem w necie te cwiczenia czyli 6 Weidera i zastanawiam sie czy naprawde w 42 dni idzie wyrzezbic sobie brzuch

Gość bez bez cukru
idzie, o ile dasz radę je przerobić, powodzenia :)

słuchaj mnie teraz :) 42 dni to za mało, ale efekty widać spore, mówię Ci :) najpierw zaczyna się od redukowania oponki, a potem dopiero biorą się mięśnie brzucha..z początku zajebiście ciężko jest - motywację trzeba mieć fest :) ja jadę z koksem już 4 rok ;) i powiem, że z uzaleznienia :o ale jest git :)

Gość Weiderę ćwiczyłam
równo 80 dni . I zyskałam piękne mięśnie :) Tyle , że pod warstwą tłuszczu :O Łudziłam się , że z czasem tłuszcz zniknie , no ale nie znikł :O Polecam te ćwiczenia , ale tylko osobom , które mają płaski brzuch i chcą go wyrzeźbić . Na spalenie brzucha najlepsze są aeroby :)

no raczej nie mam wielkiego brzucha a motywacje mam i zdaje sobie sprawe z tego ze na początku bedzie ciężko bo dzisiaj robiłem test tych cwiczen i jedno jest pewne po jedzeniu tego robic nie bede .

ja mam raczej płaski brzuch zapał do cwiczen tez więc tylko zle wykonywane cwiczenia mogą byc przyczyną braku kaloryfera

jest bardzo skończona ilość ludzi, którym uda się wypracować kaloryfer...oczywiście można użyć wysokiej chemii, ale naturalnie ciężko jest osiągnąć właściwy efekt

no, bo wy nie pomagacie sobie przy tych ćwiczeniach. Najecie się na 100% i zdacie sobie sprawę, że jeszcze ćwiczenia przed wami. Trzeba sobie jeszcze pomóc: jogging, rower, basen..i efekt jest. Samo nigdy nie przyjdzie :)

Gość Rudy7777
Na spalanie brzucha najlepsza jest dieta. I ogólnie ruch... Najlepiej najpierw poruszać się z godzinkę a potem brać się za Vadera.

ale generalnie ja nie jestem fanatykiem wystarczy mi tylko jak bedzie lekko zarysowany nic więcej mi nie potrzeba więc czy przy prawidłowym wykonaniu podanych cwiczen jestem w stanie miec zarysowany kaloryfer czy no jest podpucha bo cwiczenia są rozpisane na 42 dni

Gość bez sensu wrazliwa
ja jestem szczupla i cwiczylam a6w by wyrzezbic miesnie juz po 7 dniach mialam taki piekny brzuch ze moglam wpatrywac sie w lustro non stop :) boski byl po prostu ciezkie byly jak cholera, przyznaje ale ja jestem uparta, niestety- malo jadlam (to u mnie normalne) do tego wysilek fizyczny i jeszcze mialam duzo stresu no i wyladowalam w szpitalu :P a potem sie dowiedzialam ze przy a6w konieczna jest dobra, bialkowa dieta i ze sa to swiczenia dla osob juz majacych jakies podstawy bo sa ciezkie, takze polecam je ale ostroznie a co do kaloryfera to typowy fajny jest u facetow, u kobiet bez przesady

"przy odpowiedniej diecie i lekkiej pomocy samemu sobie to tak." zależy od genów...

dieta mi nie potrzebna narazie checi do cwiczeń są zobaczymy w trakcie czy sie poddam czy dotrwam do końca

Gość bez sensu wrazliwa
gambit- dieta jest potrzebna bo to sa ciezkie cwiczenia kurewsko i nie chodzi tu o diete odchudzajaca tylko taka by organizm mial z czego budowac te miesnie ktore chcesz wyrzeźbić i mial sily do cwiczen jesli nie odzywiasz sie zbyt zdrowo to mozesz skonczyc tak jak ja, w karetce pogotowia :P

best one... cwiczę od ponad 15 lat, 5-6 razy w tygodniu, ciężko bardzo, stosuję od lat diety, których 99% ludzi nie wytrzymałaby nawet przez miesiąc i uwierz mi, że genów nie da się przełamać...

to czyli tobie sie to nie udało skoro twierdzisz ze to wszystko kwestia genów

nie wszystko, ale sporo... wg moich obserwacji - 60% to geny, 35 dieta, 15 trening... ja mam predyspozycje do budowy masy... ale mam kiepską separację mięśniową i dlatego trudno mi zbudować dobrą definicję... gęstość mięśna jest ok, ale właśnie separacja leży niestety...

ja mam bardziej predyspozycje do rzezbienia ciała to chyba jestem w gorszej sytuacjii niz ty

właśnie nie - jesteś w lepszej... rzeźba to tak naprawdę odchudzanie plus dobra separacja... masa nie ma tu nic do rzeczy

coś pojebałem (ta whisky - pierwszy raz od kilku lat pita w tygodniu ;) ) z procentami... inaczej - 60% geny, 25 dieta, 15 trening

Gość trzydwajedenstart
UWAGA! LEKARZE WYPOWIADALI SIĘ NA TEN TEMAT LEKARZE. 6 weidera bardzo źle wpływa na kręgosłup, możesz miec po niej problemy z krzyżem i górnymi kręgami kręgosłupa.

no jutro zaczne cwiczyc ale połącze to z dietą odpowiednią dla mnie i powinno byc dobrze pod warunkiem dobrze wykonywanych cwiczeń

"UWAGA! LEKARZE WYPOWIADALI SIĘ NA TEN TEMAT LEKARZE." lekarze twierdzą, że kreatyna to to samo co sterydy anaboliczne... słuchajmy lekarzy a będziemy... idiotami

Gość mięcho i pół
każdy normalny wie ze kreatyna to nic zlego, tak jak koncentrat bialek serwatkowych

Gość mięcho i pół
a co do a6w sam chcialem zacząć robić, ale na początkek postanowiłem ogolnorozwojówke. a no i uwaga! jak ćwiczycie mięsnie brzucha to plecy też musicie, bo jak brzuch będzie za silny to będzie ciagnął do przodu i się będziecie garbić