Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blairxoxo

jestem z dusigroszem

Polecane posty

Gość Blairxoxo

i niekiedy wydaje mi się że jest w miarę Ok, to jesli chodzi o kwestie finansowe to czuje się jakbym była dla niego tylko cieżarem - ale to nie jest tak że on za mnie zawsze płaci, czy chce płacić - ja czuję, że jego boli sama MYSL o tym, że mógłby za mnie kiedykolwiek zapłacić! Daje to wyraźnie do zrozumienia i ja to czuje! Żadnej kolacji, nigdy mnie nigdzie nie zaprosił, kiedyś się nosił z zamiarem bo miał jakieś dwa darmowe bilety gdzieś ale jakoś nie wyszło. Kiedyś składaliśmy sie na pizze i kiedy zapytałam ile jestem mu winna podał sume z dokładnością co do grosza (tam bylo bodajze 13 zł 34gr!) U mnie sie nie przelewa ale nikt nie ma takiego stosunku do pieniedzy! U niego każdy tylko "sobie rzepke skrobie", strasznie mnie to denerwuje! STRASZNIE!! nie wiem co mam znim zrobić;(

Gość Blairxoxo
obawiam sie ze za bardzo sie zaangażowałam i łudzę sie że można go z tego wyleczyć jakoś, jeszcze...

ze skąpstwa sie nie da wyleczyć .... może da sie jakoś z nim żyć jeśli będziesz zarabiać ze dwa razy więcej niż on

Gość yhymyshs
moj tez by nigdzie nie chodzil abo to drogo itp. sobie nic nie kupi bo szkoda mu kasy...a jak ktos inny gdzies jedzie czy cos to zazdrosci... pewnie odklada na konto w banku szwajcarskim :classic_cool:

Gość Blairxoxo
jeszcze jedno, to to że on nie jest biedakiem żadnym, wiecie jak sie czułam, kiedy opowiadał że swojemu kumplowi ulubionemu wujowi kupił whiskey za 180zł... a ja gdzie?

daj se spokój z nim, jego rodzinka najważniejsza, nie traktuje cie poważnie , może nawet nie kocha

Gość karo 1234
Dziewczyno uciekaj i nie ogladaj sie za siebie

Gość Blairxoxo
nienawidze go za to! na początku nie chciałam z nim w ogóle być ale on mi nie dawał spokoju i w koncu dostał, co chcial a ja teraz co..;( mam beczec? cały czas mi mówi jak mnie kocha, głaszcze po głwoei, przytula.. naprawdę jest miły.. ale te finanse mnie tak odpuchają od niego

to świnia bez uczuć n nie pomyślał że będzie ci przykro jak sie dowiesz że kupił wujkowi flaszkę za 180...a tobie co kupił kiedykolwiek i za ile?

Gość Blairxoxo
kolczyki (jakies 25zl) czasem róże (ale przeważnie po jakiejś większej kłótni, on nie możne znieść myśli, że może mnie stracić ja czasem myśle, że on to wszystko robi nieświadomie, po prostu taka patologia w jego domu a ja sie nie mogę do takiego myślenia przyzwyczaić,bo moi rodzice należą do tych hojnych i ogólnie u mnie sie nie żałuje kasy, nawet na innych, przy byle okazji ja nie jestem przyzwyczajona do takeigo traktownia i on jeszcze smie powiedziec, wtrącić do rozmowy, że ja nie muszę pracować (bo teraz nie pracuje, uczę się, jestem potrzebna w domu, a nie umieram z głodu), bo mam chłopaka który zarabia - mowi to poł zartem poł serio tylko PO CO!!

Gość Blairxoxo
H.O.J.N.Y.C.H !

Gość rafciu
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.

Gość gość
ja za takiego wyszlam za maz.po 8 latach rozwod.ze skapcem nie da sie zyc.uciekaj od niego