Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia3532

Mamy w Anglii - Mleko Cow and Gate

Polecane posty

a co jest na nim napisane? hungry baby milk czy follow on milk? jesli hungry baby, to mozna od urodzenia, a follow on to po 6 miesiacu zycia. pozdrawiam!

Gość ostatnio pewna pani
na opakowaniu jest napewno napisane, poczytaj;) a z tego, co się osobiście orientuję, to w Anglii mleka z cyfrą 2 są przeznaczone dla bnobasów, które potrzebują więcej zjeść, jest to po prostu mleko bardziej syte, ale od urodzenia.

Gość kamcia5433345
hungry babies ;p dzieki :)

Gość ostatnio pewna pani
po 6 m-cu jest mleko z cyfrą 3. tutaj właśnie można się zamotać, bo w Polsce inne są oznaczenia, w polsce dwójka jest po 6 m-cu.

Gość kamcia5433345
Karmie piersia tylko maly placze czesto moze moje mleko mu nie wystarcza i chce mu sprbowac dac mleko w proszku, chyba takie bedzie dobre ?

Witaj:) Osobiscie podaje swojej coreczce APTAMIL to produkt Milupy.Jestem bardzo zadowolona noo moze bardziej moja coreczka;) Jest troszke drozsze ale swietnie moja mala je przyswaja..Pozdrawiam i powodzenia.

Gość ostatnio pewna pani
ja tez polecam aptamil i oni też mają opcję hugry babies, ponadto aptamil jest polecany przez lekarzy i położne w szpitalu. aptamil to odpowiednik polskiego bebilonu. ale jak już kupiłaś cow and gate to spróbuj podać. tylko to mleko for hungry babies jest zazwyczaj gęstsze od normalnego i lepiej mieć smoczek z większą dziurką. aha i przygotuj się na rewolucje żołądkową - początkowo moga być zaparcia.

Gość ostatnio pewna pani
cow and gate to polskie bebiko jeśli to ma znaczenie;)

Gość kamcia4343
a w anglii jest jakis odpowiednik nan ??

Takie mleczko straznie tuczy dzeciaczka, spróbuj najpierw podac zwyczajne nr 1 , jesli będziesz prowadziła dzieciątko na extra hungry może miec problemy z wagą. Ja tez podaje małemu aptamil i polecam kazdemu ;) natomiat całą reszte produktów (jogurty, musy owocowe, słoiki obadowe, pierwsze musli ) kupujemy cow&gate .

Gość gość
czesc mam pytanie jade do polski i moja mala jest na mleku cow&gate juz 5 miesiecy i nie wiem czy dostane to mleko w polsce czy musze zabrac pare opakowan ze soba.

Gość gość
Odpowiednikiem NAN jest SMA