Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodziutkaaaa

Naturalne włosy kręcone.

Polecane posty

Gość słodziutkaaaa

Podobają się wam???

Gość słodziutkaaaa
kurcze... nie napisałam, że chodzi o włosy łonowe... :classic_cool:

Gość słodziutkaaaa
prosze o szczerą odpowiedz -nie łonowe!!!

Gość mi tak i to bardzo
tyle ze nie moje wlasne, bo robia co chca i czasem sa przesliczne a czasem wygladaja tak ze z domu wstyd wyjsc (posiadaczki kreconych wiedza o czym mowie). Z kreconymi jest problem, bo trzeba o nie naprawde dbac zeby byly piekne. Laski z prostymi wlosami nie zrozumieja co to znaczy dbac o wlosy. Krecone wlosy wymagaja odpowiednich procedur suszenia, szmpony i inne kosmetyki nie moga zawierac okreslonych skladnikow itd. Krecone wlosy to skomplikowana i kosztowna sprawa. Zaden szampon z normalnego sklepu sie nie nadaje. Odpowiednie sa tylko te ze specjalistycznych sklepow a te sa bardzo drogie. ale warto zainwestwowac. Krecone kobietki gora!!!!

Gość słodziutkaaaa
dzięki, ja mam strasznie pokręcone i właśnie chciałabym dowiedziec się czy wam się one podobają czy przeciwnie. Ciekawa jestem co o tym myślą faceci...

Gość słodziutkaaaa
najfajniej kręcą mi się pod pachami :classic_cool:

Gość jak ty masz takie podejscie
Mi sie strasznie podobają ;) Sama mam delikatnie falowane i chciałabym mieć piękne loczki. Tylko właśnie, tak jak koleżanka wyżej pisała, ciężko zadbać o nie by wyglądały na piękne i zdrowe. Ale takie długie, zadbane loczki są po prostu piękne i na pewno warto o nie dbać.

Gość słodziutkaaaa
i dlaczego takie bzdety piszesz i się pode mnie podszywasz??? Jak nie masz co robic to idz spac.

Gość słodziutkaaaa
najbardziej podoba mi sie poezja: "szumią kłaki koło sraki" :D

Gość słodziutkaaaa
nie chce nikogo urazic tylko pisze do tej drugiej słodziutkiej :)

Gość słodziutkaaaa
Na tzipie włosy kręcę kucając nad palnikiem gazowym w kuchni :classic_cool:

Gość słodziutkaaaa
włosy z nosa turlam miedzy palcami :classic_cool:🖐️

Gość mi tak i to bardzo
nie jestem facetem, ale sie wypowiem. Wydaje mi sie, ze facetom podoba sie kobieta jako kobieta. Przeciez nie moga sie komus podobac same wlosy. Podoba sie caloksztalt. Jezeli jakis facet zobaczy nieladna laske z kreconymi wlosami, to bedzie potem mowil ze nie podobaja mu sie wlosy krecone. ale jesli zobaczy piekna kobiete z kreconymi wlosami, to bedzie mowil ze podobaja mu sie wlasnie takie wlosy.

Gość baskov1
włosy maa wpyw na postrzeganie kobiety

Gość słodziutkaaaa
mi tak i to bardzo- a wiesz co robic zeby sie tak nie puszyły?

Gość słodziutkaaaa
a znacie jakieś fryzury do tego typu włosow? bo ja to tylko chodze w rozpuszczonych :)

Gość mi tak i to bardzo
zeby sie nie puszyly: ja sie bardzo wczuwam w ta cala pielegnacje, bo moje wlosy byly kiedys po prostu nie do zniesienia. Nie wiem jak ty, ale trzeba zaczac od uzywania odpowiedniego szamponu. Nie moze zawierac okreslonych skladnikow, juz teraz nie pamietam calej listy (do sprawdzenia w necie), ale jesli ma w skladzie cokolwiek co konczy sie na "th", odpada. I to naprawde ma znaczenie. Do ukladania wlosow nie wolno uzywac kosmetykow zawierajacych silikon. Czasami jest on zakamuflowany w spisie skladnikow pod inna nazwa (tez do sprawdzenia w necie). Silikon w kosmetykach do wlosow dziala tak, ze na poczatku wyglad wlosow jest super, ale silikon sie nie zmywa i po pewnym czasie wlosy zaczynaja wygladac coraz gorzej. Tak miedzy innymi robia kariere rozne drogie lub tez popularne kosmetyki do pielegnacji wlosow. Im wiecej silikonu, tym lepiej wlosy wygladaja, na poczatku, bo po czasie zaczynaja wygladac duzo gorzej niz przed. Z tych najtanszych i sprawdzonych metod, polecam odzywke Henna Wax. Na moich wlosach zrobila cuda. Sa nawilzone, kreca sie o wiele ladniej. Nawet po nocy, loki dalej sa ok. Kiedys wygladaly dobrze tylko po umyciu. Na nastepny dzien nie bylo mowy o wyjsciu z domu bez spinania. Do stylizacji uzywam i polecam krem do wlosow kreconych Loreal. Byle nie za duzo. Wlosy nie pusza sie, nie sklejaja. Probowalam juz wielu bardzo drogich kosmetykow, ale ten robi naprawde dobrze za rozsadna cene. A jesli nie macie co zrobic z 20 dolarami, to polecam zamowic przez net Moroccan Oil Intesne Curl . Naprawde warto.

Gość słodziutkaaaa
dzięki,pomogłaś :)

Gość a co myślicie o encanto
encanto lub global keratin? myślę o tym coraz poważniej.

Gość słodziutkaaaa
ja się nie znam