Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janiemadra...

Czy powinnam odezwać się pierwsza?

Polecane posty

Gość janiemadra...

Parę dni temu przespałam się z nowo poznanym facetem, spędziliśmy razem całą noc a potem pół dnia, na koniec poprosił mnie o mój numer. Ja nie wzięłam od niego żadnego kontaktu, a on do tej pory nie zadzwonił. Znalazłam na niego namiary w Internecie i teraz czy to nie byłoby głupio gdybym pierwsza coś do niego napisała? Poradźcie coś, nie mogę przestać o nim myśleć.

Gość 222222
nie odzywaj się, wyjdziesz na desperatkę i przegrasz szanuj się dziewczyno. myśl przede wszystkim o sobie a nie o jakimś palancie który ewidentnie ma cię w d...

Gość dobreee dobreee
jak by mu zależało sam by się odezwał,następnego dnia ... prawdopodobnie się odezwie jak mu się znowu zache pobzykac... i tylko w tym celu

Gość gamoń9
"dwójki" i dobreedobree mają rację - nie kontaktuj się z nim (sorki za nicki:) )

Gość 222222
no racja, teraz to może faktycznie za późno na szanowanie się... no ale nic, potraktuj to jak wypicie piwa i nauczkę na przyszłość :p

Gość sfsf
znam to cholerne uczucie.....nie ma nic gorszego.

Gość singielka na emigracji
to jest straszne... dlaczego przewaznie dziewczyna musi cierpiec? to ze sie bzykneli na 2 randce,, nie uznaje tego ale pewnie to byla decyzja obojga nie rozumie dlaczego facet odrazu zawija sie w druga strone i ucieka

Gość odpusc kobieto
czy to ze nie dzowni od kilku dni nie jest dla ciebie wystarczajacym sygnałem ze on nie chce kontynuowac tej znajomosci ? czy na prawde potrzebujesz potwierdzenia? nie ma co sie oszukiwac, dla faceta to była przygoda, wziął numer bo niby tak wypada. daj sobie spokój, po co ci dalszego upokorzenia....

Gość 222222
o matko, baby! co wy się tak tymi facetami przejmujecie??? myślicie że oni o was choćby wspomną przez ten czas jak wy wyczekujecie na jakikolwiek kontakt??? jeżeli nie dzwoni następnego dnia to niestety ma was gdzieś więc i wy go miejcie... baby teraz tak rozwydrzyły tych facetów że szkoda gadać... :o

przynajmniej zaspokoilas potrzebe:classic_cool: nastepnym razem jak chcesz poznac kogos na dluzej nie zaczynaj od seksu;)

Gość janiemadra...
Wiem, że nie miał nic na koncie, a nie jest z Polski, więc chyba nie mógł tutaj podładować konta, ale dzisiaj miał wracać do siebie więc pewnie by już zadzwonił. :( Był dla mnie taki cudowny, tęsknie :(

Gość 222222
no tak, oni nigdy nie mają nic na koncie... :D:D:D zwłaszcza jak mają zadzwonić :D laska, olej go, ja też tak miałam i czekałam jak głupia... później poznałam mojego obecnego męża i dopiero przy nim poczułam jak się powinno traktować kobiety :)

Gość janiemadra...
wiem, jestem naiwna, ale że nie miał nic na koncie to wiem, bo sama przy nim próbowałam dzwonić.. ;p

Gość janiemadra...
a był pierwszym facetem przy którym było mi naprawdę cudownie, był niesamowicie czuły. Kurwa, życie ssie. :)

Masakra :D Skrót myślowy dla kobiet 1-2 randka+seks->założenia: ona jest łatwa, każdy może ją tak mieć, pewnie wielu ją tak miało>wniosek: nie chce takiej kobiety>reakcja: spierdalam :D ale fajnie, że podupczyłem. Krócej i zwięźlej nie potrafię opisać jak myślimy.

Gość Do poprzednika
OczymPogadamy? "wniosek: nie chce takiej kobiety>reakcja: spie**alam ale fajnie, że podupczyłem". Zapomniałeś dodać: "O cholera - pewnie mam AIDS!" :-D :-D :-D To właśnie Wasze myślenie - jedynie do połowy, całkiem nieodpowiedzialne. No i nie dociera do Was, że my o takich facetach, jak Wy, którzy idą z dziewczyną do łóżka na 1-2 randce, też myślimy, że są łatwi i że zdradę mają we krwi. Więc omijamy takie męskie szmaty szerokim łukiem.

Gość 222222
jak widać autorka takiej męskiej szmaty niestety nie ominęła... i później nie ma się co dziwić że faceci są tacy :o

Gość sdfghjkl456789
zadzwon do niego!! moze cos mu sie stalo, na pewno by sie do Ciebie odezwal po tej cudownej nocy :** -.-