Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szpetny

Spleen

Polecane posty

Kurwa, ponad kwadrans redagowałem treść tematu, oczywiście zapomniałem o obowiązkowym polu "temat", w konsekwencji WYJEBAŁO W ETER CAŁE MOJE WYPOCINY! W skrócie, było o nudzie, o tym, że przestaje rajcować podszyw pod pomarańczki i silenie się na ironię, o setkach dziennie tematów "czy przy bmi 15 jestem gruba?", "mam 14 lat, mój chłopak jest trzy razy starszy, moi rodzice mnie nie rozumieją", "czy mogłam zajść w ciążę, na ile procent albo w skali 1-10", o lepiącej się od syfu podłodze, umytych oknach i samochodzie, obiedzie ze słoika (tak, aż tak nic mi się nie chce), gnijących w zlewie niepozmywanych naczyniach, letnim spleenie, skrywanym pod płaszczykiem (realnej) depresji nieróbstwie, setkach nierealizowanych pomysłów z powodu toczącej apatii i tak dalej. Jebany system forum, taki elaborat poszedł na marne. Porozwijajcie swoje myśli, w strony nakreślone, swojego postu już nie odtworzę.

Gość baskov1
trzeba chyba pisac najpierw w Wordzie

Trzeba dodać opcję, żeby przekazywało treść wiadomości dalej. Zresztą, wyparowanie pierwowzoru tematu to okoliczności, nie żadne meritum, jebać to. W tym temacie główną myślą nie jest wylewanie łez nad skryptem forum.

Czesc Sympatic ;) Trzeba sie przeniesc na inny temat zeby tego nie zasmiecac :) I na przyszlosc - pamietajcie, wystarczy dac wstecz i tresc wraca - a przynajmniej u mnie (uzywam opery)

Oh to polecam opere. Chyba szalu bym dostal gdyby mi sie takie rzeczy dzialy.

Oh, jeśli chodzi o wyższość firefoxa/operją/chromem nad firefoxa/operją/chromem, to wyjazd z tego tematu.