Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciętonieobchodzi

PYTANIE DLA KOBIET od kobiety

Polecane posty

Cześć. Mam 16 lat, i mam potężne wargi sromowe, no może przestadziłam ze słowiem " potężne " ale są duże . Czy to normalne w moim wieku ? Czasami widać ich kształty przez majtki Trochę mi z tym głupio bo ogólnie wargi są małe no a moje są duże nie wiem czy to przeszkadza mojemu chłopakowi ale nic mi nie mówił na ten temat . Co myślicie ? Oczekuję odpowiedzi tylko od wyrozumiałych kobitek z góry dziękuję : )

Gość piotr1991lbn
Ważne że jesteś fajna twoja muszelka ma tu mało do znaczenia, nam facetom nie przeszkadza coś takiego. Spotkałem jest z dużymi, ogólnie dzięki temu kobieta może zaznać większej przyjemnosci z sexu. Możesz dać fotke to ocenimy. Ja tam lubię takie muszelki. Ale co za coś czyli nie mówcie nam facetom że mamy się obrzezać, bo to też nam psuje przyjemność z seksu. Według mnie natury nie ma co poprawiać. Pozdro, a i od razu pozdrawiam podszwaczy ;)

Gość damianek234
jak mi się dziewczyna podoba to też podoba się jej cipka bez względu jakie ona ma wargi

Tak sądzę. Przy goleniu okolic nawet to widzę Kiedy jestem w samych majteczkach też to widać widać ich kształty przez majtki nie podoba mi się to .