Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisa555

jaki świadek? pilne

Polecane posty

Gość lisa555

wniosłam o seprację, jako powód podałem ciągłe kłótnie z mężem, niemożność porozumienia się, wygaśnięcie uczuć i w podsumowaniu również o braku pożycia...z mężem mamy czteroletnią córkę. teraz sąd, jeszcze przed pierwszą sprawą nakazał wskazanie świadka na okoliczność podanych w uzasadnieniu powodów, a także na okoliczność małoletniego dziecka. zastanawiam się kim powinien być świadek? kłótnie nie miały charakteru rozrób. osoboscie wolałabym nikogo nie powoływać bo nie chcę prać brudów przed osobami trzecimi. czy mogę nie powoływać nikogo i uzasadnić, że jesteśmy kulturalnymi ludźmi i nie robimy awantur przy kimś? macie jakieś przemyślenia?

musisz mieć dowody na swoje zarzuty inaczej jest słowo przeciwko słowu i nie uzyskasz separacji dowodem sa zeznania świadków albo dokumenty/nagrania

Gość lisa555
ale jesteśmy zgodni z meżem co do powodów w pozwie, nawet pozew pisaliśmy razem. po prostu chcemy się rozstać...kulturalnie i nie chcemy angażować w to osób trzecich, tak

Gość hmmm....ciekawe...
na GAZETA PL " rownież jest ten sam wątek, tyle tylko że tam piszesz jako mężczyzna, a tutaj jako kobieta:)

ale sąd ma ustawowy obowiązek stac na straży całości rodziny i musi miec potwierdzenie faktycznego stanu rzeczy od osób postronnych, czyli nie od stron bioracych udział w sprawie

Gość tdsefrter
wez kolezake i niech powie to co chcecie

Gość lisa555
nie chce kłamać czy namawiać kogos do świadczenia nieprawdy. po prostu nie chcę by osoby trzecie były uwikłane w nasze sprawya ale widzę, że nie obejdzie się bez świadka

Słuchajcie, jeden świadek wystarczy przy rozwodzie z orzekaniem o winie?

Gość ewa33 swietnie sie nadaje
na swiadka. Rozwody to jej spoecjalosc. Znaczy rozwodnicy. Lubi się z nimi pieprzyc.