Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer878787*

co myslicie o mojej figurze

Polecane posty

Figura ok, ale Twoje wypowiedzi autorko... Wstawiając swoje zdjęcia na publiczne forum powinnaś liczyć się z tym że nie wszystkim będziesz się podobać i potrafić z klasą przyjąć krytykę. A nie bluzgać jak jakaś wieśniara.

Gość Moja konstruktywna opinia:)
tylko brak cyckow u justynki

ja wiem czy brak...Napewno wygladaja na jedrne... no i do jej figury wieksze by napewno nie pasowaly:)

zreszta justynka ma to cos w sobie w przeciwienstwie do autorki tematu:D

tak zdecdyowanie widac jej warz okulary i chustka na głowie jak stara babka no i obtluszczone nogi:)

Teket a ty jakiś spedalony jesteś ze siedzisz na babskim forum swoją drogą?:) czy szczupla jakas cie w dupe kopnela i sie mscisz ,Justyna autorce moze pięty lizać i tyle w tym temacie.

siedze bo tu smiesznie jest:) A kobiete mam nie tyle szczupla co wysportowana:) i nie musze sie mscic:) Ja wyrazam swoja opinie ...Masz oczy chyba w dupie jesli uwazasz ze autorka jest ladniejsza, chyba ze gustujesz w manekinach:D hehe

Gość oczywiście,że justynka87
figurę ma lepszą od autorki :)

Jennifer fakt ,mam kochanka , ale ja nie robię tego dla kasy tak jak Ty :p Po prostu moję życie erotyczne z tż było mizerne . Ale nie wiem co ma piernik do wiatraka , chciałaś usłyszeć opinię o sobie to ją masz i nie życzę sobie żebyś mnie obrażała , ja nie używam wulgaryzmów ale jak chcesz mogę w końcu nazywać rzeczy po imieniu. Życzę Ci tylko żebyś nie złapała syfu z jakimś kolejnym sponsorem . A najlepiej t idz pod latarnie , tam zarobisz szybciej

Gość milkooooooooooo
boska figura and face

strokrotka nie szukam sponsor a ty jestes dla mnie zwykla kurwa dziwka szmata i sama pewnie masz juz hiva a fujj brzydze sie takimi kurwami jak ty i masz jeszcze czelnosc tu pisac ze ty jestes fair bo sie kurwisz z kochankiem a mi zarzucac ze jestem dziwka bo mialam jednego faceta ktorym jest moj maz?wiesz co jestes poprostu hipokrytka do tego gruba brzydka i oblesna:)

twój poziom wypowiedzi swiadczy o twojej inteligencji, wybacz ze piszę z małej litery slowa ktore powinno sie pisac z duzej ale nie szanuje ciebie.nie zamierzam sie wdawac z toba w dalsze dyskusje bo szkoda moich opuszkow palcow dla ciebie.zajmij sie corcia a nie sie szmacisz tyle ci powiem . i jeszcze jedno paskudna jestes jak 12 w nocy

Gość ona8636432435
stokrotka to ja ----> jestes taka tepa?? dziewczyna wyraznie napisala ze ma mężą i że nie szuka sponsora ,to o sponsorze to byl zwykly podszyw ....wszyscy juz to dawno zakumali tylko nie ty bezmózga istoto:D lepiej idz sie puszzcac z kochankiem(bo to ci najlepiej wychodzi) a nie wdawaj sie w dyskusje z doroslymi ludzmi

Gość jennifer8787****
To nie znaczy ze jak ktos juz szuka sponsora to jest oblechem i takie tym podobne. Zyje sobie zwoim zyciem i jest mi z tym bardzo dobrze, a wam nic do tego. Stokrotko ty welasnie jestes kurwa i szmata, bo ja spalam dotychczas tylko z moim mezem, jego czas przeminal, teraz kolej na kogos innego. Ja go nei zdradzlaam, ale za to ty szmato zdradzas swojego. Kazdy chce lepiej zyc, ja wybralam taka droge, a sponsor wcale nei jest powiedziane ze bedzie stary i brzydki bo mlodzi są tez.

Gość jennifer8787****
zapomnialam hasła

Gość rbk
Zwykła kurew z Ciebie Jennifer zero klasy stylu i ogłady,nawet nie wiesz ile jest pięknych kobiet na kafe,a jednak się tak nie upokarzają ja Ty :O totalne zero z Ciebie i mówi to facet żeby nie było...

Gość rbk
ohh to ja strokrtoka zapomialam sie zaczernic:D

Gość jennifer87878***
:) woel wstawiac foty na kafe niz sie kurwić jak co niektore tu:):P:P:P

ja pierdziele jak mozna foty dawac na ktorych prezentuje sie walajace ubrania po podlodze?:D

Gość jennifer87878***
i co setunia i tak wiekszosc facetow wypowiedziala sie o mnie pozytywnie łyso spaslaku?:)

ani mi lyso ani spaslakiem nei ejstem:D biedna dziewuszka wpade zaliczyla i w domu teraz siedzi nie ma jak sobie podniesc samoocene to daje foty na forum:P