Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarycaZofia

Jak ukryć niedoskonałości cery?

Polecane posty

Gość Adatoniewypada
Ja stosowałam dość nietypową kurację cery by usunąć wszelkie niedoskonałości , poleciła mi ją moja koleżanka z Indii , należy się smarować kałem krowy , bądź innego stworzonka jedzącego trawę. Podobno składniki trawy przetrawione przez zwierzątko pozytywnie wpływają na cerę , likwidują wypryski , zaskórniki i powoli redukują zmarszczki . Osobiście sprawdziłam , polecam.

Dziękuję Adatoniewypada za poradę, ale póki co nie interesuje mnie smarowanie się zwierzęcymi ekskrementami.

Dziękuję Adatoniewypada za poradę, ale póki co nie interesuje mnie smarowanie się zwierzęcymi ekstrementami.

Gość fluid245
ja poprostu robię tak: myję twarz , nakładam krem nivea, potem jasny fluid bardzo dokładnie , potem ciemny fluid też dokładnie i potem jeszcze raz ten sam ciemny fluid a na koniec trochę pudru Nie widać niedoskonałości żadnych;) jestem wtedy gładziutka jak pupcia niemowlęęęcia;>

Gość MOZE JEDNAK
FLUID245 ZA DUZO NAKLADASZ NA TWARZ :)

Gość ja niedoskonałościom
zapobiegam a nie tuszuje a jak juz sie trafi to staram się jak najszybciej pozbyc

Gość zagrzybiona
fluid - ta tapeta ma grubość 1cm??

Gość bo się boją pięknych kobiet
fluid245-jestem w szoku

Gość SłiT ZoSia
Ja muszę się przyznać , że użyłam niechętnie metody Ady ... tj. przewróciłam się biegnąc po łące i trafiłam na krowi placek twarzą. Naprawdę pomogło ! Na następny dzień znikły mi wszystkie pryszcze. Tylko smród letki :****