Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka2504

pomóżcie ....

Polecane posty

Gość ulka2504

mam problem ze swoim facetem, a mianowicie, znudziły mi się 3 pozycje w których się dotychczas kochałam (klasyczna, na jeźdźca i od tyłu), próbowaliśmy znaleźć nowe ale dupa z tego bo on ma strasznie małego (10cm) i nie jest w stanie wejść we mnie w większości pozycji jakie przerobiłam z poprzednim facetem, ehh czasami tęsknię za drążkiem poprzedniego, tamten to był dorodny (20cm sama mierzyłam bo koleżanki nie mogły uwierzyć) fakt poprzedni nie mógł wejść do końca bo czułam ból ale ten obecny to jest dla mnie za mały, ledwo go czuję w sobie. znacie jakieś pozycje które pozwolą mi się cieszyć ponownie sex'em?

Gość niech cie wali w czoko grote
to poczujesz ! 🖐️ :classic_cool:

Gość Pupciaan
Padło magiczne słowo w Twojej wypowiedzi : Dupa.

Gość ulka28
może powinnaś zmienić faceta, bo te 10cm to faktycznie nie jest w stanie zadowolić ŻADNEJ kobiety.

Gość Wujaszek Dobra Rada
1. Zmień faceta 2. Kup wibrator

nie chce cie zmartwic, ale wlasnie te 3 ktore ci sie znudzily... z doswiadczenia wiem ze wymyslane pozycje szybko sie nudza i czesto trzeba byc wytrenowanym zeby uprawiac sex w dziwnych pozycjach... na twoim miejscu postawil bym na otoczenie... sytuacje... scenki itp...Mi pozycje znudzily sie po kilku razach...

Na boku twarzami do siebie , na boku (na lyrzeczke) , Ty siedzac na nim plecami do jego twarzy , na stojaco twarzami do siebie lub Ty plecami do jego twarzy . Ty lezysz na boku a on przyjmuje pozycje jak na pieska , w tej pozycji nastepuje gleboka penetracja . Po bozemu kiedy Twoje nogi sa zlaczone , lub gdy wykonujesz szpagat . Nawet najdrobniejsze zmiany w danej pozycji powoduja tez zmiane naszych odczuc jakie doznajemy :) Jest duzo duzo innych ciekawych pozycji dajacych satyfakcje obu partnerom , jednak rzeczywiscie do wielu z nich trzeba miec dobra kondycje . Jednak te ktore podalem na poczatku sa racze dla wszystkich wykonalne .