Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejjdiss

co o niej myślicie?

Polecane posty

Gość luzna
mnie sie podoba ale zaraz wiekszosc debilek bedzie ci pisac ze sukienka jest dla lalki barbie, ze za cukierkowo itp. olej je, to tandeciary ktore zalozylyby najlepiej kiecki z biala bluzeczka

Gość luzna
przynajmniej bedzie cie widac a nie jakas szara mysz, naprawde zastanawialam sie kiedys jak one sie ubieraja na wesele skoro rozowy to dla nich problem

do Artefakt_Diabła to powiedz jaki kolor Tobie pasuje i daj przykład sukienki na wesele

Gość luzna
mnie sie podoba, choc ja na wesele ostatnio mialalm podobna tylko zolta i to rażąca zeby wygladac a nie jakas szara jakby tu zalozyla wiekszosc, i super sie czulam dlatego teraz bym juz zalozyla inny kroj, ale kolor super, ide teraz w pazdzierniku na wesele i tez mam taki kolor tylko inny fason, idz w niej i nie przejmuj sie komentarzami tych idiotek

Gość Nicola :)
totalna wiocha

ty luźna weź sie uspokój i przestań pyszczyć. słomam z butów ci wyszła co do koloru to jest to po prostu oklepany kolor pt.wieś tańczy i śpiewa, sorry ale wszelkie wiejskie wesela aż raża tym kolorkiem. do tego zupełnie nei elegancki krój. oczywiście róz mógłby być ale absolutnie nei taki odcień. a krój bym zaakceptowała gdyby sukienka była np. biała lub grafitowa, bo już dawno minłą przesąd ze na wesele nie można ubrać się na biało

Gość luzna
mam zdjecie ale nie wkleje tutaj bo te idiotki zaraz sie zejda jak sepy jakies i beda krytykowac

Gość luzna
no sama zreszta widzisz , krytykuja mnie ze sloma i z butow wystaje a nawet nie wiedza jak wygladam, oglada sie za mna co 2 chlopak wiec wygladam super i mam powodzenie i nie jestem lalka barbie z tipsami i tapeta i do tego z solarka, poprostu nie boje sie kolorow, moze nich w miescie to wiocha bo nosi sie granatowe spodniczki i sa na etapie gorsetow

Gość luzna
daj meila to ci wysle a tu nie wkleje

Gość Delicious90
Ładna sukienka, możesz śmiało zakładać. :)

a tak wogole to nie jestem z miasta i na wesele ide na wies to mi pasuje ta sukienka a jezeli ma tu ktos kogos obrazac to niech lepiej sam sie zamknie bo zero kultury takie panienki z miasta!

i na tym zdjęciu ta sukienka wyszła tak bardzo różowa bo złe światło a jest ciemniejsza taka amarantowa

Gość luzna
nie wkleje tu, a niech sie wypowiedza te ktore ci krytykuja ta sukienke w jakiej one by poszly

Gość skoro pytasz o zdanie
to mi ta sukienka kojarzy się z bazarem, tzn z 'glamurową' taniochą. i nie chcę obrażać w ten sposób Ciebie, ale tylko wyrażam swoje zdanie. wprost na żywo bym Ci tego nie powiedziała...

Gość luzna
ok ,przekonajmy sie w nowym watku cwaniary

Boże jak mnie wkurwiaja teksty tupu "wieś tańczy i śpiewa" że to typowo wieśniacka kiecka.....Laski opanujcie sie,co to ma być jakaś dyskrymunacja wsi czy co?Tylko powiem że na wsi spotyka się owiele bardziej kulturalne osoby niż w mieście i czesem z lepszym wyczucem gustu. Np.kilka msc temu byłam z mężem w Wawrszawie na weselu-jak ja popatrzyłam na te laski jak były ubrane to żal dupe ściska poprostu,nie dość że co druga była właśnie w różowej to jeszcze były takiej długości te kiecki że nadawały by sie bardziej na dyskotekę dla lafiryndek a nie na "porządne" przyjęcie weselne....He he he.A więc troszkę opamientania i kultury,nie można wżucać do jednego worka w mieście tak jak i na wsi mozna spotkać człowieka ubranego jak łajza. No i teraz pewnie zlecą sie sępy do krytyki że "misia2407 to napewno z wiochy jest i temu tak broni" Otóż nie mieszkam w mieście. A w tej kiecce jak dla mnie mozesz spokojnie isc na wese i czuć sie pieknie he he pozdrawiam.

Gość sstyylistkaa
sukienka bardzo ładna .. kolor również i jest bardzo modny trafny wybór , a widze ze drogie Panie nie znaja sie na modzie cóz mowi sie trudno jakby poogladaly katalogi mody to by wiedziały co jest na topie ,A jak sa malo odwazne to nie zakladaja krzykliwych kolorów . Śmialo mozesz mykac w tej kiecuszcze na wesele