Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paparazzo

Rozmowa kwalifikacyjna - kosmetyczki

Polecane posty

Jutro idę na taką rozmowę i chciałabym się do niej przygotować. Proszę napiszcie mi jak to wygląda w tym zawodzie, o co najczęściej pytają, czy karzą coś zrobić, jeżeli tak to co najczęściej? Jest moja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna i jeszcze nigdzie nie pracowałam. Napiszcie też, jakie są mocne a jakie słabe strony kosmetyczki, nie chciałabym źle wypaść. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi.

Gość mnie pytali co umiem
jaka szkole i kursy skonczylam, czy mam jakies doswiadczenie. Przez 3 dni pracowalam tam "na próbę", chcieli sprawdzic czy sie nadaje, pozniej zostalam przyjeta

Gość kosmetyczka21
Byłam na wielu rozmowach i było tak: - tylko sama rozmowa, pytania o szkołę, doświadczenie, co najbardziej lubię, przejrzenie świadectw certyfikatów i od razu albo okej masz pracę, albo odmowa - rozmowa, a potem dzień próbny - przywitanie się i zaczynaj... czyli zrób hennę, zabieg na twarz z masażem w eleganckich ciuchach, butach na obcasach i nie obciętych paznokciach, zrobiłam wielkie oczy i w sumie cieszę się że mnie nie przyjęli :P Także jest różnie. Ubierz się elegancko, weź papiery.