Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiasamosiaaaaaaaaaaaaaaaa

facet poznany przez neta- czy wy dziewczyny

Polecane posty

sprawdzalyscie poznanych facetow zakladajac inne konta na portalach np czy napisze cos do was jesli tak to co . i czy potem jak juz zalozmy zostaliscie para przyznawalyscie sie to badz co badz oszustwa

Gość chanel;)
słyszałam o przypadkach gdy się okazywało, ze facet miał inne konta...i nawet po slubie nadal miał konto na portalu randkowym...

Gość dfgdfgfdsgds
levviatan - i co, ile z nich nie okazało się pedrylami?

Gość chanel;)
a z własnego życia to miałam przypadek, gdy znałam chłopaka 3 miesiące i stwierdziłam, ze kupie kartę telefoniczną w tej samej sieci co on (żeby mieć tańsze rozmowy) i on o tym nie wiedział. Pierwszego sms-a wysłałam (to miał być żart) jako jakaś tam Ola i zakończyłam..."buziaczki" Ola... no i mi odpisał...do laski, której nie znał...i nie kojarzył..."pozdrawiam i też ślę buziaczki"... Po czasie dowiedział się, ze to byłam ja - nie miał jakoś z tego powodu obiekcji...

Gość lalazmaja2
leviatan nie schlebiaj sobie

Gość nie sprawdzalam w zaden
sposob. A z tym ostatnio poznanym jestem do dzis. Jest cos takiego jak zaufanie, a sama jestem wielka przeciwniczka wszelkiego rodzaju szpiegowania. Mam shize na tym punkcie ;)

ja "moejgo" sprawdzalam ale nie chce mu o tym mowic. bo u nas jest tak ze my jestesmmy na etapie poznawania sie i mamy droge wolna czyli mozemy sie rozgladac dalej. ale ja go chcialam sprawdzic jak bardzo sie on rozglada dalej :-) ale nie zamierzam mu o tym powiedziec. czy to uczciwe?