Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzieja86

KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI:BYTOM CZY KATOWICE?

Polecane posty

Witam,być może,że ginekol.wyśle mnie i męża do kliniki leczenia niepłodności do Bytomia,ale ja słyszałam,że w Katowicach jest o wiele lepiej.Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z którąś z tych Klinik?Co o nich sądzicie?

Gość lauryn
polecam inne rozwiązanie na początek, umówić się na wizytę prywatną do lekarza na co dzień pracującego w klinice niepłodności. taniej!! większość badań na początek można zrobić bez specjalistycznej kliniki.

Dziękuję,muszę się zorientować czy jest gdzieś niedaleko taki lekarz.A badania wiem,że można zrobić,ale jadąc do takiej kliniki w Katowicach,to oni się zajmują podobno obojgiem partnerów,robią wszelkie potrzebne badania.Wiedzą jakie te badania będą ppotrzebne,które badanie w jakim czasie zrobić itp.

Gość lauryn
ginekolog też bez problemu zleci podstawowe badania dla faceta (badanie nasienia, ewentualnie posiew nasienia by wykluczyć stan zapalny), jesli wyjdzie ok, skupi się na Tobie, jeśli wyniki będą kiepskie to może sam spróbować go leczyć (np. zalecić terapię antybiotykową gdy wyjdzie stan zapalny) lub skieruje go do urologa/androloga. po prostu szkoda kasy na pierwsze wizyty w klinice, podczas których zrobią to samo co lekarz u siebie w gabinecie, czyli usg (ewentualny monitoring cyklu), skierowanie na badania hormonalne dla Ciebie oraz skierowanie na badania nasienia dla faceta. jeśli będzie konieczność zrobienia innych bardziej skomplikowanych badań (np. badania drożności jajowodów) to was skieruje tam gdzie trzeba. jak dobrze poszukasz i znajdziesz specjalistę od niepłodności, który pracuje również w szpitalu, w razie takiej potrzeby zrobi Ci specjalistyczne badania czy konieczne zabiegi u siebie w szpitalu. powodzenia

Dzięki za wiadomość.Mój gin.,do którego chodzę na kasę chorych pracuje też prywatnie i jest też andrologiem.Mojego męża kierował na badania nasienia.Więc moze najpierw spróbuję u niego prywatnie.zobaczymy,co mi powie za jakiś czas!

Gość zkk
Ja mam podobny problem, chodzę do lekarza na kasę wysłał mnie i męża na badania które robiliśmy w szpitalu a i tak za nie płaciliśmy, wszystko wszystko wyszło ok, jako że nie wie co dalej wysłał nas do jakiegoś specjalisty w Katowicach i mam dylemat czy iść do tego lekarza prywatnie czy od razu do kliniki w sumie i tu i tu będziemy płacić, bo chyba nie da się takiego leczenia robić na kasę ? Powodzenia dla wszystkich borykających się z tym problemem :)

Gość Qwadrat
Ja jeżdżę z Bytomia do Gliwic, taka sama droga jak do Katowic, a maja tam na prawdę dobrych fachowców, jakby ktoś chciał namiar: www.serafinclinic.pl

Gość gość
Tez sie leczę w Serafin Clinic Qwadrat jak najbardziej sie zgadzam z Twoja opinia, lekarze tam są na prawdę na wysokim poziomie

Gość ewa p 77
Nie wiem jakie macie podejście do leczenia homeopatycznego, ale powiem wam, że w moim przypadku zadziałało. My leczyliśmy się 3 lata. 3 lata jeżdżenia, nadziei, łez. Wydaliśmy sporo pieniędzy bo wiadomo wszystko prywatnie. Przypadkiem ktoś nam polecił homeopatię i panią homeopatkę Annę Wilk w Chorzowie w Natur Wit.Ona nam pomogła. Wizyta 200zł, kolejne 150zł. Leki homeopatyczne 17zł x 4. Po pół roku jestem w ciąży. Teraz już to jest 19 tydzień. Jesteśmy szczęśliwi, bardzo polecam wszystkim. Pani Ania przyjmuje w Chorzowie w gabinecie Natur Wit www.naturwit.pl

Gość gość
W Katowicach nie znam dobrej kliniki, ale ja mogę polecić Klinikę Galena w Bielsko-Białej. Zdecydowałam się tam leczyć niepłodność ze względu na ich profesjonalny i nowoczesny sprzęt oraz wiedzę i doświadczenie lekarzy. Dzięki temu oferują kompleksowe badania i ich wyniki można otrzymać bardzo szybko. Jak dotąd jestem bardzo zadowolona z wyboru tej kliniki.

Gość gość
polecam dać ostatnią szansę naturze i z Cyclotestem spróbować zajść w ciążę. u mnie dało radę.